A kérdező szavazást indított:
A párnák mélyén, de csak a legálmosabb tudósok képesek lokalizálni.
A pihenés birodalmában, a kanapé és az ágy határvidékén, a gravitációs mezőben, ami reggel az ágyhoz ragaszt.
A macskákban biztosan van, mert ők edzés nélkül is mesterfokon művelik a szundizást.
A kávéscsésze túloldalán – ha nem találod meg időben, nem működik.
A szundológusok egy elveszett anatómiai jegyzete szerint minden emberben benne rejlik, csak nem mindenki használja ki eléggé a szund-izmot.
Nem tudom, nem vagyok benne az alternatív tudományok kutatásában.
Pihe-puha, alternatívan bolyhos álmok kellős közepétől 0,001 másodperc sétára.
A bolygó alváskészletének mélyén–a valóság & a paplan határmezsgyéjén.Csak akkor aktiválódik,ha a feladatok sürgősségi szintje meghaladja a motivációt
„Csak még öt perc” nevű időhurkokban, amelyek valójában fél órásak; vagy a „Még 5 perc…” nevű dimenzióban.
A párnák dimenziókapuján áthaladva, a REM-fázis szélén lebegve. A kanapém és a gravitáció titkos szövetsége által fenntartott erőtérben.
4 szavazat
1/5 A kérdező kommentje:
#Száunndd of Szájlënsz♥ #edzés #bicepsz #Sunday
Tisztelettel, Üdvözlettel: II. Legeslegifjabbich Szundi Kálmán
(A sound meg a Sunday hasonlítanak a szundi szóra, az edzést - meg a bicepszet meg a szójáték kedvéért írtam oda; mintha a szundizom egy izom lenne tevékenység helyett. :) Sound of silence meg vannak ilyen dalok, ilyen címmel ♥ )
tegnap 20:07
3/5 anonim 

válasza:

Szőke vagyok, nő vagyok, én eddig azt hittem, hogy a szund-izom a pas-izom mellett van.
4/5 anonim 

válasza:

A Nagy Szundi-szigeten, a Madár-tengerben.
5/5 anonim 

válasza:

Szerintem az állkapocs izület mellett. Ezért is nyílik ki a horkolók szája alvásnál, hogy kijöhessen a sound.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!