Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A reptoidoknak milyen fegyvere...

A reptoidoknak milyen fegyvereik vannak? Mire számítsunk a 2012es inváziókor?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 13:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
12%
Mivel reptoidok nem léteznek, ezért egy esetleges, nálunk fejlettebb idegen civilizációról írok. Ha ennyire fejlett egy faj, és a Föld kell neki (de minek?...), akkor egy olyan vírust fejleszt ki, ami csak ránk veszélyes, és azután, hogy kihalt az emberi faj, elkezdik kiszipojozni a bolygót. Ennyi lenne, ez egy max. pár hónapos művelet lenne, és nem kéne tartaniuk a lehetséges veszteségektől.
2011. júl. 14. 01:38
 22/65 anonim ***** válasza:
22:43 Te meg ki a frász vagy? Én inkább azokat nem tudom komolyan venni, akik még a nickjüket sem vállalják és ugyebár ez rád is jellemző.
2011. júl. 14. 03:30
 23/65 anonim ***** válasza:

Na miért is kéne kiírnom a nickem? Az oldal életének nagy részében nem is lehetett kiíratni. Abban az idöben mire panaszkodtál volna? :)

Ez nem változtat azon, hogy nem vagy valami eszes :)

2011. júl. 14. 11:39
 24/65 anonim ***** válasza:

Dien, elmondom egyszerűbben, úgy olvastam egy forrásból , hogy a reptiliánok akkora meteoritokkal támadnak , amely egy hatalmas várost el tud pusztítani, Nem a földet fogják elpusztítani, hanem csak az emberi népességének élő helyeit. Egy ház méretű meteor felgyorsítva, egy egész várost tud elpusztítani. Persze olyan anyagból kell hogy legyen a meteor ami nem ég el a légkőrben.

A reptiliánok ha támadnak, meterotiokkal fogják bombázni a földet. Ami ellen az emberiség nem igazán fog tudni védekezni, a meteoritok mögött jönnek a hajók, amiknek már nem lesz sok dolga.

2011. júl. 14. 12:20
 25/65 anonim ***** válasza:
94%
Közelharca is számítanunk kell majd. A Földi Ellenállás nem hagyja elveszni a bolygót. Támadni fogunk figyelmeztetés nélkül, harcolni fogunk könyörület nélkül. És amikor utolsó leheletünk mardossa tüdejüket, és amikor feltámadunk városaink romjai között, megtanulják egyszer s mindenkorra a Föld az embereké.
2011. júl. 14. 12:23
 26/65 anonim ***** válasza:
11:39 Tudod mit, ahogy gondolod. Én nem fogok itt leállni vitázni veled, majd ha vállalod magad és látom, hogy milyen kommenteket írtál, akkor esetleg beszélhetünk :)
2011. júl. 14. 17:57
 27/65 anonim ***** válasza:
100%

Melyik éles elméből pottyant ki, hogy meteorok ellen nem tudunk védekezni?! Először is, a nagyobb meteorokat már most el tudnánk téríteni, hogy elkerüljék a földet, mégpedig nukleáris robbantásokkal.

De az érdekesség kedvéért tételezzük fel, hogy csak a városokat rombolják megfelelő nagyságú meteorokkal. Ahhoz, hogy pl minden 100 ezer lakos feletti várost elpusztítsanak rengeteg meteorra lenne szükség. Nyilván ennyi atomtöltetünk nincsen, de nincs is szükség rá. Mivel rengeteg meteort kell küldeniük, és ahogy, hogy ne kezdjenek el menekülni a városokból gyakorlatilag egyszerre kellene becsapódni. Tehát ezeknek a meteoroknak olyan sűrűn kellene lenniük, hogy egyetlen egy nagy robbantással a sok sűrűn lévő meteor elkezdene összeütközni és már nem tudnának pontosan városokra csapódni, sőt összeütközésektől valószínűleg apróbb darabokra hullanának...

Persze bonyolíthatjuk a helyzetet, hogy csak pl minden milliós várost támadnának, de akkor túl sok ember maradna, és túl nagy lenne az ellenállás...

Úgyhogy diator, nem tudom honnan vetted ezt a meteoros maszlagot, de hacsak nem okosabbak nálad a reptoidok, akkor nem sok esélyük lesz, főleg az ilyen tervekkel...

2011. júl. 14. 22:17
 28/65 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok, hogy milyen kifogásokkal jöttök majd 2012ben, hogy miért maradt el a világvége, invázió stb.. :D
2011. júl. 15. 04:13
 29/65 anonim ***** válasza:
100%

Előző: ez lesz a magyarázat: Ahhh, A bölcs plejádiak népe megüzente nekem 600 trilliárd fényév távolságból, hogy sikeresen eltérítették a rettegett reptoidok flottáit.

Én már írtam egy vírusos variációt is, ami inkább egy fejlettebb fajra utal, és nem egy ősemberre, aki kövekkel dobálózik.

De amúgy erre én is kíváncsi leszek.

Most szólok az összes invázió hívőnek: ha mégsem lesz 2012-ben invázió, akkor beismeritek, hohy hülyék voltatok, és végre leálltok ezekkel az inváziókkal?

2011. júl. 15. 09:30
 30/65 anonim ***** válasza:

:D Én nem mondtam hogy nem lehet ellene védekezni, csak hát gondolom nem is egy meteorit fog jönni, a naprendszerünk után van egy meteorit övezet, ahol több millió , százmillió meteorit is van, akár onnan is ide tudják irányítani őket.

Na de a lényeg, amúgy sem lesz reptilián invázió! Nem tudom hogy árpád mért gondolja ezt, inkább tovább állnak mint hogy itt maradjanak, 2012-ben az emberiség egy magasabb létformába léphet majd, és nem harcolni fog idegen identitások ellen. Én egy dolgot tartok 2012-re és amit el is tudok képzelni a sok sok elmélet ellenére is.

Még pedig, hogy a mi bolygónk egy börtön bolygó, ahova a lelkeinket zárták le, emberi testbe. Úgy tudom hogy az emberiség 2012-ben egy újabb tudati szintet kap majd meg.

A mi életünket gépek irányítják, amelyről nekünk nincs tudomásunk. Egy régi birodalom rabjai vagyunk. Igazából nem is olyan régi birodalom ez.

A mi bolygónkat azért hozták létre, mert a lelkeket nem lehet elpusztítani- és mindig újjá születünk volna testeket alkottunk volna meg, hogy újra harcoljunk.

Galaxisunkban harc volt régen, ami talán még mindig tart. Sajnos arról nincs tudomásom hogy melyik idegen föderáció nyert. De azt tudom hogy a mi naprendszerünkben a harcok időszámításunk szerint 1200-ban lett vége.

2011. júl. 15. 10:19
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!