Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ciki történetek!? Pls uncsizok...

Ciki történetek!? Pls uncsizok::Hx)

Figyelt kérdés
esik...kimenni nem tok..msn-en senki akivel joban vagyok ..egy kis nevetés jol jönne (= x)Köszi mindenkiii ^^
2011. ápr. 16. 17:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
háát pl az egész osztály ott volt és kihivtak felelni és a táskákba elbotlottam... az egész osztály szakadt a röhögéstööl de mivel tudok magamon nevetni nem volt nagyon cicki^^xĐ ^^]
2011. ápr. 17. 10:56
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
Ilyenkor már feküdjetek le az uncsizás helyett,vagy tanúljatok másnapra amig nem késő.
2011. ápr. 17. 13:57
 13/17 anonim ***** válasza:
A mese elhangzott már,lefekvés.
2011. ápr. 17. 21:01
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a normális válaszokat!

Köszi a jótanácsokat de nem vagyok álmos;)

és már leszoktam az estimeséröl;)

2011. ápr. 19. 18:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap tesiórán felüléseket csináltunk... nagy csend csinálja a párunk a felüléseket. ( az egyikünk számol a másik csinálja) Egyszer csak a mellettem lévő fiú szellent egy nem nagyod ám de feltűnőt és az egész osztály röhögésben tört ki.. XD
2011. máj. 14. 18:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Na ilyen nálunk is volt...csak mi nem felüléseket csináltunk hanem fejenállást...és az egyik fiú *bukfencel zárja* akkor elpukizta magát..xDD A tesitanár is szakadt... :DD
2011. máj. 14. 22:29
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem olyan 2 osztályos koromban volt ugyanez a tesiterem jó visszhangos mindenki kussba én meg vagy 10 felülés után szinte az összesnél fingottam jó nagyokat....XD
2011. júl. 30. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!