Vicces családi történetek?
Kezdem én: Anyáék ekkor látták először az öt éves unokatestvéremet, és ment a beszélgetés, mire megkérdezem a kislányt, hogy mit evett a nagymamánál ebédre. Azt mondja, hogy kenyeret.
-És még mit ettél?
-Csak azt.
Nagyban próbálom menteni a helyzetet, anyuéknak ne így legyen már ismertetve a nagyi...
-De legalább jóllaktál.
Jön a válasz:
-Nem is laktam jól.
Ekkor már kétségbeesetten nyújtózkodtam valami mentőöv után...
-Szegény mamának olyan sok dolga volt, biztos nem volt ideje vásárolni.
És itt a csattanó, ezután már inkább befogtam a szám... khmm...
-Ideje az volt, csak pénze nem.
Szüleim elszörnyedve hallgatták végig a beszélgetésemet az öt éves gyerekkel.
ez kicsit húzós lehetett :D
hirtelen nem jut eszembe ilyesmi nálunk,talán minden hétköznapi reggel van egy mókás rész,mikor a gyereket kell indítani iskolában azon versenyezünk magunkban ki bírja tovább hallgatni az ébresztőt,aki hamarabb lenyomja a vekkert az indítja a kölköt suliba,am nem kelnénk korán ha nem muszáj kötetlen a munkaidőnk.
A Családi kőr.
Este van,este van
ki ki nyugalomban
.................
Feketén bólingat az eperfa lombja,
Zúg az éji bogár, nekimegy a falnak,
Nagyot koppan akkor, azután elhallgat.
Mintha lába kelne valamennyi rögnek,
Lomha földi békák szanaszét görögnek,
Csapong a denevér az ereszt sodorván,
Rikoltoz a bagoly csonka, régi tornyán
Egy szegény család vacsorázik:
Nem volt pénzük ételre,ezért levágták a nyulat,amit a gyerekek kaptak húsvétra...
Ülnek az asztalnál és kérdi a kislány az anyukától:
-Anya most mit eszünk?
Nem tudta,hogy mit feleljen,ezért elkezdett utalgatni:
-Úgy ahogy apátokat szoktam hívni!(nyuszi,nyuszika)
A kislánynak megakad a torkán a falat,köpködi vissza a
nyúlhúst és rászól a bátyjára:
-Te!Ne edd már meg,ez egy Fasz!!!
Nálunk ma az volt a vicces, hogy a mama kérdezi a szomszédtól, nem kell e saláta? A szomszéd úgy értette, palánta.
Majd a szomszéd felesége is megjelenik és megkérdezi a magától, nem kell e saláta?
Egyébként a mama szomszédja, a mama egyik unokatestvére. Tehát ez is egyfajta családi történet.😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!