Olálálááá! Vicces történetek (? )
Mikor kergettem a rendőr autót a kis Suzukimmal ,az meg egyre gyorsabban menekült előlem ,na az pl röhögséges volt . A végén még a szirénát is bekapcsolta azt úgy tünt el a szem elől.
Röviden a történet ,a gyerekkori haver - aki időközben rendőr lett-kért kölcsön egy hétre egy kisebb összeget. Az egy hét lejárt ,próbálom hívni ,nem veszi föl.
Keresem otthon ,anyukája mondja, hát ide ment meg odament . Na egyszer véletlenül meglátom ám a városban az én cimborámat , egyedül a szolgálati gépjárműben a kéklámpás Golfban .
Fordulok mögé a Suzival ,de eközben Ő is észrevett ám. Kezdett előlem el menni ,mintha nem is tudná ,hogy én miért is megyek mögötte. Kezdtünk begyorsulni én mindenképpen szerettem volna vele beszélni Ő meg mintha nem akart volna . Gyorsultunk ,meg közben befordult egyik utcába másik utcába hátha csak leakadok róla. Hát én meg nem akartam lerázódni . Na erre Ő üzembe helyezte a tetőn lévő fény és hangjelzőket, és pillanatok alatt el is viharzott .
Hát így ért véget az én rendőrautós üldözésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!