Tudnál mondani vicces sztorit?
Két éve egy svédasztalos étteremben ettem tejszínes gombát borsóval és rizzsel. Jó szaga volt, de már nem volt friss. Fél óra múlva borzasztóan görcsölni kezdtem fosni kellett.
Ott toporzékoltam a Fővárosi Nagycirkusz előtt, 10 perccel előadáskezdés előtt. Csak egy bokor volt a környéken, ami nem derékig ért, hanem magasabb volt, kb. másfél méter és a fal mellett állt. Ott fostam ki magam vagy 20 papírzsebkendőt elhasználva a seggtörléshez, még jó, hogy volt nálam... Minden kiürült belőlem, ami csak kijöhetett, ki is jött. Térdig ért a szar a bokor mögött, amikor végeztem.
Megkönnyebbült állapotban ülhettem be a műsorkezdéshez, jöttek a bohócok, egy hasonló történettel és csak nevettem, nevettem rajtuk....meg saját magamon is....milyen hülye voltam, soha többet még egyszer.....
azóta jórészt magamnak főzök és itthon kajálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!