Mesélnél valami vicces sztorit?
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 17:32
1/23 anonim válasza:
fu eza kérdés kb nekem lett kiirva me mindennap történik velem vmi poén :D ma mongyuk nézekki az ablakon biciklizik 1 csaj és nézrám fel az ablakba rámosolyogtam köszöntemneki nézett fülfele fülig ért a szája és akkorát borult 1 utpadkában....xdd buszon meg tegnap 1 csöves le akart ütni mer a szemébe montam h qrva büdös és ez zavar mindenkit xDD 16/F
2/23 A kérdező kommentje:
:D Köszi a választ!! :D
2010. febr. 25. 17:43
3/23 anonim válasza:
hát, én olyan sms-t kaptam multkor, hogy ,,nyerjen 500e ft-ot az euronicstol v europarktol" v honnan. erre oan valaszt kaptam, h ha meg 1 ilyet kapok, megbaszom anyadat ravatalon. valaszuk: ön sikeresen leiratkozott hirlevleünkről. :D
4/23 anonim válasza:
nem olyan valaszt kaptam hanem irtam, bocsi. :)
5/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!
2010. febr. 25. 17:55
7/23 anonim válasza:
a suliban egy gyerek odahányt a székemre én meg mentem és nem figyeltem és beleűltem ráadásul pont fehér naci colt rajtam ! a tanár meg nem engedett haza! mindenki rajtam röhögött!! istenem de szörnyű volt....
8/23 anonim válasza:
kedden egy akkorát vágódtam h csak na :)))
nyuszit akartam fogni :$ de nem fogtam meg :(
9/23 anonim válasza:
17:43:
ennek nagyon bash.hu szaga van;)
10/23 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!Nagyon jókat nevettem :)
2010. febr. 26. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!