Mesélnél valami vicces/egyedi/ciki történetet, ami veled vagy egy ismerősöddel történt meg?
számomra a legcikibb sztori múlthét pénteken esett meg..
igényes szórakozóhely,sötétség,lépcső,üvegajtó,bent 600 ember...
barátnőimmel mentünk vna be csak nem láttuk a lépcsőt és szabályosan tök egyszerre mind a hárman felborultunk:D:D:D:D
Egyik bnőm az üvegajtóra kenődött fel,én a bokámat törtem,a harmadik csaj meg a csuklójára esett.:S:D:D
Mai napig röhögögörcsünk van tőle:D:D:D
És persze bent mindenki rajtunk röhögött:D:D:D
hát az egyik legcikibb :D
szokásom h lehajtom a wc ülőkének a tetejét..és multkor vásárlásból értem haza már nagyon kellett wc-znem :D
rohantam a villanyt nem kapcsoltam fel mert az ajtót nyitva szoktam hagyni ha egyedül vagyok..és huztam fel a szoknyámat..letoltam a bugyimat és pisiltem..nos akkor észrevettem h az ülőke teteje nincs felhajtva ...szoval takarithattam magam után..xd..nemgyőztem szellőztetni h mire anyuék hazaérnek ne kelljen magyarázkodnom a szagok miatt:D
13/l
Hát elég vicces volt főleg h a suliba elköltöttem a pénzemet és kellet volna vegyek rajta jegyet :D..
nem volt mit csináljak elővettem egy füzet lapot s ki irtam rá h ölelés 50 bani *romániába lakom :P*
s a végén már annyian voltak hogy már nem tudtam elszabadulni tőlük ,többet se költőm el a buszjegyre tett pénzt :):P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!