Mesélnél valami vicces sztorit?
17:43
Ez egy régi jó "vicc", illetve megtörtént eset, ami minden 2. vicclapon fent van. :D
A suliba nem tom már hogy elkezdtünk negatívval fótózkodni :D , állítólag ezzel a szellemeket is lehet látni,jóoké, amúgy télleg jöttek ki furák :D .
hazajöttem, meg minden , ithhon is fótóztam, egyszer csak ordítok tesómnak hogy vigyázz mögötted :D . Ellöktem a telefont rohantam ki :D .Tesóm is megnézte, ja ot jött ki egy "szellem" ,nagyon durva alakja volt, háth olyan ilyesztő, szakálla is voltmeg minden, oks mindegy, megmutattuk anyunknak. Hogy anya ne menj be a házba!!! Jó megnézte, felvilágosított minket h az a virág. xDDDD Elég durvavolt azért. Azóta se nagyonfotózok a házba :D . Negítvval meg seholse xDDD.
Próbáld ki effektusok negtív,rakd oda a virágot(ha zölxd) álítad be fotózd le , küldd el valakinek, hát biztos h naon megilyes: emailom xdorax@citromail.hu , am írhattok xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!