Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mesélnél valami vicces sztorit?

Mesélnél valami vicces sztorit?

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 17:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

17:43

Ez egy régi jó "vicc", illetve megtörtént eset, ami minden 2. vicclapon fent van. :D

2010. febr. 28. 10:57
 12/23 A kérdező kommentje:
aham...
2010. febr. 28. 10:58
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer oszt társam szünetben beleesett a sárba és kiröhögtük h nem érte el a wc-t xD meg másik oszt társam alól kihúztam a széket órán és szépen lassan leült a földre xD meg amikor beakadt a tornacuca a kilincsbe nem tudott menni, és csak annyit nyökögött hogy Na! na! na!
2010. febr. 28. 12:19
 14/23 A kérdező kommentje:
:D
2010. febr. 28. 14:41
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én a multkor kémia vizsgán bénáztam nagyon. Első sorban ültem 200 ember krülöttem és halálos csend, én meg nem mertem köhögni pedig éreztem h. kéne és már tök kivoltam ennek az lett az eredménye, hogy amikor felálltam, hogy beadjam ilyen hörgés szerű hangot hallattam :S irtó gáz volt. ráadásul ahog elindultam kifelé elejtettem az üveg vizemet ami a terem végétöl (lejt a terem) lebucskázott a lépcsőn a terem aljáig énmeg futottam utánna. Hihetetlen gáz volt :S
2010. febr. 28. 16:09
 16/23 anonim válasza:
95%
persze!! az egész úgy történt, hogy én meg a barátnőm egy hejes fiút kerestünk és azt mondta ,h ott van a hátam mögött erre én hátrafordultam és egy oszlopnak ütköztem.a barátn. csak nevetett én pedig hidegre raktam a fejem, egy kocsira,de a kocsis kinyitotta ígyhát annak is ütköztem xd
2010. febr. 28. 20:57
 17/23 anonim válasza:
38%
háát tavaly táborban 13 évesen néztük a "Mindent a szexről" című műsort.Voltunk egy csomóan a szobában,köztük az egyik tanár fia is.Egyszer csak bejön a tanár és látja,hogy mit nézünk,mi meg fuldokoltunk a röhögéstöl,mert ugye közben meg ment a műsor.És ki kellett kapcsolnunk,pedig érdekes volt :(:P
2010. febr. 28. 21:17
 18/23 anonim ***** válasza:
87%

A suliba nem tom már hogy elkezdtünk negatívval fótózkodni :D , állítólag ezzel a szellemeket is lehet látni,jóoké, amúgy télleg jöttek ki furák :D .

hazajöttem, meg minden , ithhon is fótóztam, egyszer csak ordítok tesómnak hogy vigyázz mögötted :D . Ellöktem a telefont rohantam ki :D .Tesóm is megnézte, ja ot jött ki egy "szellem" ,nagyon durva alakja volt, háth olyan ilyesztő, szakálla is voltmeg minden, oks mindegy, megmutattuk anyunknak. Hogy anya ne menj be a házba!!! Jó megnézte, felvilágosított minket h az a virág. xDDDD Elég durvavolt azért. Azóta se nagyonfotózok a házba :D . Negítvval meg seholse xDDD.

Próbáld ki effektusok negtív,rakd oda a virágot(ha zölxd) álítad be fotózd le , küldd el valakinek, hát biztos h naon megilyes: emailom xdorax@citromail.hu , am írhattok xDD

2010. márc. 1. 20:49
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Durva volt

xdorax

2010. márc. 1. 20:50
 20/23 A kérdező kommentje:
elküldenéd nekem is?Utolsó?
2010. márc. 2. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!