Mondjatok valami cikis vagy vicces sztorit ami megtörtént veletek? XD
Horvátországban jártam idén nyáron. Már-már kiélveztem, hogy nem tudnak magyarul, és szidhattam őket, vagy beszélhettem hangosan, nem tudták mit is mondok.
Egy nagy bevásárlás után, kimentünk a tengerpartra, és sziesztázásba kezdtünk.... közben öreg mamóka fürdődresszben, elég régi módon napozgatott. Kinevettük és hangosan megjegyzéseket tettünk rá illetve. Ő persze nem tudta, mit is beszélünk. Aztán "elment a nap", beborult, s lassan már készültünk vissza a szálláshelyünkre, mire egy 3 gyermekes család, szőke cicababa anyukával és kigyúrt, kopasz melák férfival körbeírva. Nekem sem kellett több, megjegyzést tettem hangosan: "Na ezek se normálisak, pláza pics@, a kidobófaszijával kihozza szerencsétlen kölköket, mikor már nincs is nap....büdös p@raszt!" Kisvártatva felém érkezve a kisebbik gyerek megszólalt: "Anyu, hideg a víz!" Na aztán felpattantunk s elspuriztunk "kertek alatt" onnan.
Nekem ez volt a legcikisebb sztori 2010-ben! :) Neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!