Írtok vicces, megtörtént dolgokat?
Egyszer olyat fingottam, hogy a tesóm elhányta magát.
Ő nem röhögött...
Sétáltam a barátnőmmel, egy rohadt csúszós úton. 5x elcsúsztam, de úgy, hogy már alig bírtam menni. Barátnőm idegbeteg, megkérdezi: Eztmost direkt csinálod, vagy tényleg ennyire béna vagy??!!
XDDDD
Suliban: Dobálózunk tolltatóval, és könyvvel vissazütjük. Nem vettem észre a mögöttem lévő padokat, és fölborítottam egyte, amitől megijetdem, és hátraugrottam( vagyis előre) , és végig borult az összes pad. Bejön a szomszéd teremből a tanár, és megkérdezi ki volt az? erre hátra leülök, hátradőlök, mint aki olvas , a tanár kimegy. és Szakadunk.
a másik:
Elég idétlen az osztályom ezekkelszoktunk szórakozni: Nyáron locsoljuk egymást ( a termekben is, vagyis bennt is) , Ősszel a levelekkel dobálózunk, Télen hógolyózunk a terembenn IS , Tavasszal meg nyugalmi időszak van. Akkor egész évben ezeket szoktuk: Tolltartó baseboll, zacskó megtöltése vízzel, majd kidobás az utcára,ha valaki gyümölcsöt hoz, a héjával dobálózunk... úúúgy szeretem ezt az osztályt (L)
LoL nagyonnagy mégmégmég XDXD
velem is olvt sokszor
egyszer olyyyat estem hanyatt h ott fetrengtem a főtér közepén haverok körberöhögtekXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!