Írtok vicces, megtörtént dolgokat?
- Apu, képzeld, egy bácsi megszólított az iskola mellett, hogy kapok egy pár cipőt, ha a számba veszem a fütyülőjét.
- Micsoda? Milyen cipőt?
- Hát, ezt...
1.
Sétáltunk a folyóson a barátnőmmel, és épp a termünk felé tartottunk mert jelző volt, és láttam hogy két olyan srácnak is a mi folyósórészünkön van, aki tetszik, és mind2en néztek oda, meg még sokan néztek oda.Épp léptem volna be a terembe amikor a bnőm vmit mondott én meg ránéztem és nekimentem egyenesen az ajtónakxDD
2.
Nagyon tetszett egy srác, és pont ő árulta a sulibulira a jegyeket.Megbeszéltük hogy találkozunk az egyik buszmegállóban.Negyed órával hamarabb oda értem, vártam, aztán a megbeszélt időpont után is vártam még vagy 20 percet, végül nem jött el így hazamnetem. Délután megnéztem az e-mailjeimet és láttam, hogy írt hogy hol voltam reggel, ő fél órát várt rám. Kiderült, hogy mindketten ott voltunk a buszmegállóban, csak nem vettük észre egymást-.-
3.
Mentünk fel a bnőmmel a lépcsőn a büféből, vett egy ice tea-t. Miközben léptünk fel a lépcsőre ivott, aztán nem tette rá még a kupakot.Közben a lépcső szélénél ott állt pár végzős (természetesen fiúk, mindegyik ilyen menőbb srác) egyszer csak azt látom hogy a barátnőm megbotlik és kiterül a lépcsőn, a tea sugárban repül majd végigömlik az egész lépcsőn.A barátnőmnek végül nem volt semmi baja csak nevetett de én sosem fogom elfelejteni a fiúk arcát akik végignézték:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!