Meséltek nekem vicces vagy esetleg ciki sztorit? :D
Nem tudom,hogy ez megtörtént-e tényleg,de a Showder klubban mesélte Benk Dénes egyszer,hogy felszállt a metróra egy nő,és fehér bot volt nála,és hát mindenki úgy csinált,mintha nem venné észre,ezért Dénes odalépett a nőhöz,megfogta,és leültette az egyik ülésre.
Később aztán észrevette,hogy a nő kezében egy vékony felmosófa volt. :)
A történet idején a fiam 3 éves volt a húgom kislánya pedig 5 éves. Éppen a 4-6 villamoson utaztunk egy szép nyári napon.A villamos televolt ezért a gyerekkel együtt álltunk.A gyerekek is kapaszkodtak,és előttük lévő széken egy igazi törpe ember ült.. Szóval a törpe bácsi szakállasan ült a székben és a fiam nézi-nézi.Majd megböki és rákérdez
-Bácsi te neked miért van szakállad?
-Mert megnőtt
- De hiszen te olyan vagy mint én..
- Igen,de nekem van szakállam..
-Én nagyobb vagyok,látod? ha kinyújtom a kezemet elérem anya cicijét! Látod? (és a fiam meg is mutatta neki,úgy hogy egyszerűen felemelte a kis kezét és a mellemhez ért.Hozzá kell tenni azt is,hogy a sors nagy mellekkel áldott meg így van mit fognia)
-Na te is eléred?
- (a bácsi mosolyog) Én is elérem,de nem hiszem,hogy anyukád örülne ennek...
- neee már!Te kicsi vagy,mert nem mered megcsinálni...
(már mindenki mosolyog,én pironkodok,és mondom a fiamnak,hogy nem szabad a bácsinak ilyet csinálnia..Hiszen ő felnőtt ember,és biztosan nem esik jól neki,hogy beszélsz vele..
- Bácsi.Bocsánat,hogy nagyobb vagyok..(már mindenki nevet,még a bácsi is..) De megszólalt a húgom kislánya is.
- Öcsike,ne bántsd a bácsit.Biztos nem szereti a spenótot.Nem győztünk a húgommal bocsánatot kérni a gyerekek őszinte,ártatlan szövegei miatt De a bácsi elkezdett hangosan kacagni,és azt mondta,hogy ezért is szereti a gyerekeket,mert ők nem játsszák meg magukat..Ha érdekli őket valami csak megkérdezik,és igyekszenek a kis gondolkodásukkal értelmezni amit hallottak.Örült annak,hogy nem furcsának tartották,csak pusztán nem értették,hogy ő miért ilyen kicsi ha felnőtt.
Képzeljétek meghívtuk fagyizni(jobban mondva a gyerekek hívták meg,mert elmondták a bácsinak,hogy egész nap jól viselkedtek így fagyizni készültünk a mekibe,és szerintük a bácsi is jó volt,ezért neki is jár a fagyi)Eljött velünk,és egy kellemes napot töltöttünk egy érdekes,csodás emberrel.Azóta már eltelt több mint 10 év,de még mindig jó barátság van a családok között..
ma 17:11.
Nekem mondod..Azt nem is írtam le,hogy amikor a fiam mondta a törpe bácsinak,hogy mutassa meg,hogyha feláll eléri -e a cicimet,egy srác mély hangon odaszólt neki.
Figyu kölyök..Én jó magas vagyok de megmutathatom én is neked!" Na volt röhögés..
De ennek a cikis helyzetnek köszönhetem,hogy megismertem egy törpét(hiszen valljuk be sokan csak ennyit tudunk róluk,hogy alacsonyak),és tényleg jó ember,ő is meg a felesége is..
Utolsó linkelő vagyok. Pont most esett meg velem, el is mesélem amíg friss az élmény!
Éppen a babámat pelenkáztam ki, mikor csengetett a postás, ajánlott levél miatt.
A negyediken vagyunk, gondoltam végzek is mire felér.
Mikor megemeltem a fenekét, hogy alárakjam a tiszta pelust. Tüsszentett egy nagyot. Ennek következményeként nyakig lepisilte magát elgem pedig oldalba lőtt egy szép adag kakival úgy, hogy a pelusozó és a fél szoba olyan lett. Öltöztetés..
A lányom tűri azt ha pelenkázom, de az öltöztetés kész tortúra... Egyszerűen gyűlöli.
Abban a pillanatban ordítani kezdett, hogy vetkőztetni keztem.
Ekkor csengetett be a postás. A gyereket túlordítva jelzem neki hogy mindjárt...
Ráhúztam a body-t és karomba kaptam és úgy végigfosva, ordító gyerekkel a karomon kinyitottam az ajtót.
Szerencsére a postás megértő volt, és csak annyit kérdett a foltos fehér pulóverem felé és az ordító gyerek felé inve hogy "Rosszkor?"
Annyit mondtam hogy "Kicsit..."
De ahoz hogy aláírjam át kellett vennem a gyereket a másik kezembe. Rossz döntés volt, ugyanis szegényemet belenyomtam a kakiba.
Folyománya:
A gyerek tisztán, frissen fürdetve hüppögve alszik az ágyban (fürödni sem szeret)
Én meg indítottam egy mosást...
Remélem tetszik, sokat szenvedtem érte... XD
19/l
Külföldön járok suliba és van egy fiú aki mindig cicának vagy valami cukiságnak hív. Elmentünk a községházára próbálni az igazgató búcsúztatását, de mivel mi nem léptünk fel csak néztük a műsort. Én az első sorban ültem a fiú pedig a harmadikban. Hátrafordultam hogy köszönjek neki és a haverjainak ő meg mondja nekem hogy ,,Szia cicám!" És elkezdődött a műsor. A próba után odajön hozzám a gyerek aki köztem és a ,,pasim" között ült, és megkérdezte fura magyarral: ,,Ti most jártok?" Én meg majd elsüllyedtem szégyenembe, nem tudtam hogy tud magyarul én meg közben a haját is jól kicikiztem -.-"
Ez pont ma történt!
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!