Milyen lenne, ha animeszereplőkről neveném el a gyerekeimet?
Például:
Fiúnevek: Sindzsi, Lájt, Goku, Bátó, Togusza...
Lánynevek: Aszka, Eureka, Motokó, Bulma...
Nem vagyok roma származású, csak én a sok Marcsikától és a Krisztikétől kapok agybajt, a Virágról ne is beszéljünk.
Mégis hány éves vagy? Tényleg tökre lehet tenni egy gyerek életét a nevével, főleg alsó osztályokban vannak erre kiéleződve. A kis gyerekek pedig nagyon gonoszak tudnak lenni, a fiad/lányod életreszóló lelki sokkot is átélhet (én pl. azt a Rácz Alekoszt sajnálom, annak is értelmes szülei lehetnek). Ok, gyerekkorban túl lehet élni, tiniként még menő is lehet, de mi lesz majd velük felnőttkorban?
Dr. Varga Szaszuke
Kovácsné Szabó Chizuru
Németh Orochimaru
Takács Koichi
Szerinted ki fogja ezeket az embereket komolyan venni? Eleve ez sértő a japánokra nézve. Mit szólnál ha ott állna előtted egy sárga csíkszemű gyerek akit Takeda Bélának hívnak? Remélhetőleg hamar kinövöd ezt a japán őrületet, mert külömben eléggé megnehezíted az utódaid dolgát a társadalmunkban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!