Mért nem hiszik el az emberek, hogy mi halhatatlanok létezünk?
Figyelt kérdés
Hála egy most itt meg nem nevezett személynek és pár producernnek az 1980-as években sikerült filmrevinni életünk egy nagyon kis részét, innentõl kezdve, ha megemlítem, hogy valamikor az 1200-as években születtem valahol a mai Bécs környékén és azóta sem haltam meg, akkor két lehetõség van: az illetõ vagy h*jének néz vagy megérdezi, hogy a MacLoad klán tafja vagyok-e. Egyszóval aki ezt kitervelte, annak bejött a számítása, ami az volt, hogy nagyon sokan tudjanak létezésünkrõl mégse higgyenek benne.2011. márc. 4. 21:33
21/25 anonim válasza:
Én is létezem ,és az átlag életkor 25147895621 év.
22/25 A kérdező kommentje:
Akkor te dinoszaurusz vagy :D
2011. márc. 5. 14:04
23/25 anonim válasza:
Hogyan lehetnék én is halhatatlan?:D
24/25 anonim válasza:
Fiam!
Ha még egyszer a gépet nyomogatod ahelyett, hogy vívást gyakorolnál, én komolyan mondom elkűldelek a Gyúrcsányhoz. Aztán majd hallgathatod.
Azt hiszem szóltam már néhányszor! Legyél olyan kedves az új nevedet használni. Feltéve ha nem akarsz a megint a redőrségen magyarárkodni amiért papíron 11 éve meghaltál.
Nagyon unom amiért állandóan galibát okozol.
Üdvözlettel, Chuck Norris
ui.:Hazafele jövet kérlek hozzál egy műsor újságot.
25/25 anonim válasza:
Ekora hüjét még életembe nem láttam oké mr az is egy baromság h kitaláltad h halhatatlan vagy utána odairod hogy azár nem árultátok el a világnak mert modern boszorkányüzéslenne (nem tom minek képzeled magad ugyhogy a te szavaidat használom) de akor baszus ha ez mind igaz lenne akor te most szépen elárultad magad meg a többi öszmaradványt!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!