Mért nem hiszik el az emberek, hogy mi halhatatlanok létezünk?
Figyelt kérdés
Hála egy most itt meg nem nevezett személynek és pár producernnek az 1980-as években sikerült filmrevinni életünk egy nagyon kis részét, innentõl kezdve, ha megemlítem, hogy valamikor az 1200-as években születtem valahol a mai Bécs környékén és azóta sem haltam meg, akkor két lehetõség van: az illetõ vagy h*jének néz vagy megérdezi, hogy a MacLoad klán tafja vagyok-e. Egyszóval aki ezt kitervelte, annak bejött a számítása, ami az volt, hogy nagyon sokan tudjanak létezésünkrõl mégse higgyenek benne.2011. márc. 4. 21:33
1/25 anonim válasza:
Tudom, tudom, én is így vagyok ezzel. Én csak 154 éves vagyok, a kiegyezés előtt nemsokkal születtem Kassán.
2/25 anonim válasza:
Szerintem túl sok Hegylakót néztél...
3/25 anonim válasza:
Hát, én 5.000 éve élek, mégsem találkoztam egyetlen halhatatlannal sem.
4/25 anonim válasza:
Azért dícséretes, hogy 811 év alatt se tanultad meg, hogy a hülyét nem pontos j-vel írják.
6/25 anonim válasza:
én is halhatatlan vagyok, egy hegylakó.
már 3000 éve. és ugyanúgy 1 éves vagyok testileg, szóval kell mellém valaki, aki állandóan tisztába tesz, és megbüfiztet. már unom.
de még végtelen idő áll a rendelkezésemre.
7/25 A kérdező kommentje:
Az 1200-as években nem volt valami fejlett a közoktatás színvonala, biztos ezért ragadt rám :D
2011. márc. 4. 21:51
8/25 A kérdező kommentje:
... a pontos születési dátumomat ezért nem is tudom. Akkor még nem számoltuk az ilyeneket.
2011. márc. 4. 21:53
9/25 anonim válasza:
Attól függ, ugyanis akkor jelentek meg világszerte az első egyetemek. Persze a mai magyar helyesírásnak megfelelően biztosan nem volt a "hülye" szó, de az utóbbi 60 évben igazán megtanulhattad volna :P
10/25 A kérdező kommentje:
A hegylakót meg csak azért találtuk ki mert az emberek egy kis csoportja 1984-ben majdnem nyilvánosságra tudta hozni kilétünket, és ha ez megtörténik, akkor elkezdődött volna egy modern kori boszorkány üldözés utánunk. Így egyesek közülünk úgy döntöttek mítoszt csinálnak belőlünk a média által.
2011. márc. 4. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!