Mért nem hiszik el az emberek, hogy mi halhatatlanok létezünk?
Figyelt kérdés
Hála egy most itt meg nem nevezett személynek és pár producernnek az 1980-as években sikerült filmrevinni életünk egy nagyon kis részét, innentõl kezdve, ha megemlítem, hogy valamikor az 1200-as években születtem valahol a mai Bécs környékén és azóta sem haltam meg, akkor két lehetõség van: az illetõ vagy h*jének néz vagy megérdezi, hogy a MacLoad klán tafja vagyok-e. Egyszóval aki ezt kitervelte, annak bejött a számítása, ami az volt, hogy nagyon sokan tudjanak létezésünkrõl mégse higgyenek benne.2011. márc. 4. 21:33
11/25 A kérdező kommentje:
Szegény voltam és nem jutott ki nekem az egyetemből.
2011. márc. 4. 21:57
13/25 anonim válasza:
Sziasztok. Én a hiedelmekkel ellentétben nem haltam meg.
A nevem:
ÁDÁM
14/25 anonim válasza:
Én jót nevettem a kérdező kommentjein :DDD
15/25 A kérdező kommentje:
Látod! Pont az ilyen építő jellegű hozzászólásokra építünk :D
2011. márc. 4. 22:02
16/25 anonim válasza:
Szóval miért nem tanultad meg a helyesírást 811 év alatt sem?
17/25 anonim válasza:
Gondolom azért, mert küzdött a hüvelygomba (hüjegomba) ellen.
18/25 A kérdező kommentje:
Mert az LY-n nem akart átmenni a gyakori kérdések szócenzúráján és voltam oly kulturált, hogy ha már csalni akarok, akkor * -ot is rakok abba a szóba. Most már leesett? :)
2011. márc. 4. 22:23
19/25 A kérdező kommentje:
ma 22:12-es
Köszönjük, hogy segítesz a halhatatlanok h***-nek nézetésében, ezzel segíted célunkat, annak elérésében.
2011. márc. 4. 22:25
20/25 anonim válasza:
Igen ,létezünk,én is Maklod klánokhoz tartozom 1316-ban születtem,csak eddig nem mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!