Mennyi kcal van egy mákszemben? És ha ma ettem egy morzsa mákos bejglit, akkor nagyon meghízok?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 22:54
11/30 anonim válasza:
Én most ettem meg egy fél pizzát, és nem aggódok az alakom miatt :D
12/30 anonim válasza:
www.kcal.hu -n nézd meg h 100gramba mennyi van, mérj megegy szem mákot,és számold ki :)
13/30 A kérdező kommentje:
kimértem 100 g mákot, most számolgatom, hogy hány szem...
Szerintetek, ha egy buborékot megiszok a pezsgőből, akkor be tudom még gombolni a szilveszteri rucikám?
2010. dec. 31. 14:48
15/30 anonim válasza:
Jééééjzussom hogy lehet ennyit enni? :S
:D
16/30 anonim válasza:
Hehe ez kurta jó! Még Nekem is tetszett. :) Akkor én már meg sem merem kérdezni, hogy a 2db házi kolbászzsíros házi kenyér, kolbásszal, szalonnával, hagymával, mustárral hízlal-e :D
17/30 anonim válasza:
Nem nagyon hízol meg egy mákszemtől, viszont még hülyébb leszel tőle. (Bár ez - a kérdéses alapján - nem valószínű.)
18/30 anonim válasza:
Aztaku :D Ez nagyon tetszett!!! :DDD
Legyel fenyevo :)))))) Bar, attol is erosen el lehet hizni :DDDDD
19/30 anonim válasza:
Úristen segíts rajtam, ez meg kora baromság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!