Ha a fő étkezéseimet a kakaó váltja föl, akkor meghízok?
Leírom hogyan csinálom:
fél bögre 2,8% tej
1 evőkanál 70%-os zsírszegény kakaópor
2 evőkanál nestvik
fél kocka 85%-os csokoládét beledobok
gyömbér
chili
fahéj
vanilia aroma
végül még egy kis víz hogy többnek tűnjön.
vége
Elég furcsa étrend. Te találtad ki, vagy valahol olvastál erről? Hosszú távon nem hiszem, hogy jó választás. A mennyiségek miatt nem hinném, hogy híznál tőle, inkább fogynál, viszont nagyon szegényes táplálék, főleg egyoldalú
Itt egy elég bő kalóriatáblázat, kikeresheted benne a kakaóport önmagában, de a kész, már cukrozott kütyüket is,amiket tejbe raknak:
Nem hiszem, hogy meghíznál, sőt teljesen felesleges evés helyett kakaózni. Igyad uzsonnára! Én is minden délután/este megiszom egy nagy bögre kakaót, ráadásul házi tejből, mégis 156/50 vagyok. Ennyi élvezet kell, ettől még nem lehet elhízni, ha amúgy normálisan táplálkozol.
A receptedhez még annyit, hogy finomabb, ha vaníliaaroma helyett igazi vaníliarúdból reszelsz bele egy icipicit.;)
Nekem több mint 10 éve kakaó a vacsorás és a reggelim is...23 évesen vagyok 43-44 kg :S ... nekem a kakaó nem használ.
De neked sok szerencsét hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!