31/41 A kérdező kommentje:
:D
2010. dec. 10. 19:36
32/41 szexiboj válasza:
Ne szmájlikat írj, a számod kértem :D Vagy legalább az ímélcímed :D
33/41 A kérdező kommentje:
Okosabb vagyok annál! Nem is ismerlek!
2010. dec. 10. 19:56
34/41 A kérdező kommentje:
Küldj képet magadról!!! :D
2010. dec. 10. 20:02
35/41 A kérdező kommentje:
Am Anasztázia a nevem! 17 éves vagyok!
2010. dec. 10. 20:49
37/41 Lollipop Girl válasza:
szexiboj hány éves vagy?
38/41 anonim válasza:
1. rossz kategória
2. hülye a kifogás az elsőhöz
3. utálom az ilyen lányokat! mért? mert csak az egójukat akarják ezzel növelni, a kritikát nem fogadják el, de a dicsérgetésre rögtön smiley-znak
ja, lány vagyok, és mielőtt azt válaszolnád, hogy irigy vagyok, akkor nagyon tévedsz
39/41 anonim válasza:
Ha nem lennél ilyen műanyag cicababa jól néznél ki. A festék szerintem csak csúnyítja a nőket, szerintem aberrált akinek tetszik, de te tudod...
40/41 anonim válasza:
Ha te vagy a képen akkor jöhetnél,de csak is kizárólag egy jó kis dugásra!:)Bocsi hogy öszinte voltam,de aki nem az esetem azt csak ágyasnak tudom elképzelni részegen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!