21/41 anonim válasza:
Mi az,hogy "végre rendes válasz"??? Nem Te kértél véleményeket???A negatív is vélemény,csak úgy tűnik nem bírod a kritikát!
Mellesleg minek akarsz érettebb választ?Tökéletesen egyetértek!Ilyen kérdést,csak egy IDIÓTA tesz fel!
22/41 A kérdező kommentje:
:)
2010. dec. 10. 14:36
23/41 A kérdező kommentje:
Utolsó! Tanuld meg inkább a Töri leckét! Vagy ha idősebb vagy segíts anyukádnak minthogy ilyen buta válaszokat írsz! Sajnálom, hogy idegesíted magad! Engem nem zavar! Kiváncsi lennék h nézel ki!
2010. dec. 10. 14:37
24/41 A kérdező kommentje:
Ja és azért írtam, hogy "végre rendes válasz" Mert a többiek mind veszekedős trágár válaszokat írtak!!
2010. dec. 10. 14:39
25/41 anonim válasza:
Látod?Itt kezdődnek a problémák!
A Te problémáid.... :)
26/41 A kérdező kommentje:
Sajnálom! :D
2010. dec. 10. 14:44
28/41 A kérdező kommentje:
;)
2010. dec. 10. 17:53
30/41 anonim válasza:
Szerintem meg szép vagy!Nagyon szép!
Nem tudom a többieknek mi bajuk van veled..BUNKÓK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!