Fél egy múlt. Nem alszom, te sem?
Figyelt kérdés
miért? o.O2010. nov. 5. 00:37
61/122 anonim válasza:
te tényleg cukipofa vagy!:D:$maradok egye fene.majd alszok......na miről beszéljünk?te lopez hadd nézzelek má meg magamnak facebookon!légyszi:Dcsak a hecc kedvéért!8)
62/122 anonim válasza:
felöllem:Dde nem tudok Neked privit írni:S
63/122 anonim válasza:
a pasim egésznap gájázik.én vagyok a picikkel egésznap.ma tescóztunk na az kész volt!XD
64/122 anonim válasza:
nem kell privi(mérenm tudsz?)ird le ide
65/122 anonim válasza:
majdnem megkérdeztem, hogy hány évesek.. aztán rájöttem hogy 21 vagy :D bár, most szült 10évesen valami román kiscsaj olaszországban, úgyhogy bármi megeshet :D
66/122 anonim válasza:
kegyetlenül elzsibbadt a seggem!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
67/122 anonim válasza:
öö.. erre inkább nem mondok semmit :P
68/122 anonim válasza:
ááá ide nem rakom ki az adatlapom linkjét.Azért annyira nem publikus a dolog:D..hát mert nincs Neked engedélyezve,hogy privit írhassunk:)
69/122 anonim válasza:
18 voltam az elsőnél a második meg pár hónapos csak.
70/122 anonim válasza:
hú, belegondolni hogy most lenne egy gyerekem.. nem lehetett/lehet könnyű :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!