Fél egy múlt. Nem alszom, te sem?
Figyelt kérdés
miért? o.O2010. nov. 5. 00:37
51/122 anonim válasza:
Emperor:áhhhxDDD
Copy-t én is szeressem:Dbár már régen hallgattam..nem találom a cd-t:S:D
52/122 anonim válasza:
hm.nem rizsa!!!bejönnek a kis 18 éves fiukák.van közöttük kiscuki!még fiatalabb voltam az idősebbek jöttek be most meg a fiatalok!ennnyi!
53/122 anonim válasza:
kiscuki.. na jézusom, ha nekem ilyet mondana valaki.. :D:D
54/122 anonim válasza:
túl korán kellett felnőnöm sajnos az élethez és sztem ez azért van.5éve vagyok együtt a pasimmal van 2 kisfiam és sajna nem élhettem a fiatal kis életem.ezvan.
55/122 anonim válasza:
Emperor te kiscuki!!:$most jó?
57/122 anonim válasza:
Nem haragszom!jaj srácok elkéne húznom feküdni mer tuti a külykök reggel nyolckor felkeltenek azt akkor begolyózok ha nem pienem i magam.de ha akajátok még maradok!:Pmer ilyen rendes vagyok!XD
58/122 anonim válasza:
hát most nem tudom mit mondjak:$:D..akarok/unk még Veled beszélgetni,de azt meg nem akarom hogy fáradt legyél:$
59/122 anonim válasza:
hehe, nekem is kéne lassan, holnap koncert, aztán ha nem alszom ki magam nem bírom hajnali 3ig :D
60/122 anonim válasza:
pasid majd foglalkozik a kölykökkel :D vagy ő dolgozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!