Fél egy múlt. Nem alszom, te sem?
Figyelt kérdés
miért? o.O2010. nov. 5. 00:37
41/122 anonim válasza:
kétésfélhónap és tizennyóc:$..tudom,tudom kisgyerek vagyok még:LLL:D
42/122 anonim válasza:
hm.sztem ha rám hallgatsz akkor haggyad a p.....ba!ne bánkodj utána egyik nő sem érdemli meg.egyébként meg vagyunk elég sokan.ha megszerzed utána már ugysem kell annyira!:D
43/122 anonim válasza:
Nem mondtam h. fiatal vagy.szeretem a friss husit!XD
44/122 anonim válasza:
na mivan megállta tudomány fiukák?XDbealudtatok?
47/122 anonim válasza:
milliószor próbáltam elfelejteni, sokszor azt hittem sikerült is, aztán találkozok vele és paff megint visszaesek :D lehet csak olyan akkorismegszerzem és csak addig kéne.. ahogy copycon mondaná: a pics@ba az egésszel, iszok meg csajozok, férfi vagyok vagy mi a szösz :)
48/122 anonim válasza:
zacskóban főzőtt:P
"szeretem a friss husit!XD" ez:D
49/122 anonim válasza:
hát igen!copy ott van a szónoklatokban.sztem hagyjad.mindenkiben benne van a vadászösztön és ez ellen nemtudsz tenni!!!
50/122 anonim válasza:
nem kell a rizsa a friss húshoz, csak natúr a hús :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!