Kiserdőben halálra rémítette szegény ártatlan
gyermekeket az Állat. Ezért kártérítés jár! Kit kell
felhívnom, kitől fogok pénzt kapni?
Figyelt kérdés
Nekem azt mondták a Kiserdőbe nincsenek állatok. Hát hazudtak! Amikor a gyermekekkel sétáltunk jókedvűen ebéd után, megláttuk ahogy a barna hátú Állat hanyatt homlok menekült, gázolva keresztül mindenen. A kisgyerekek sírtak szegénykék, nagyon felzaklatta őket ez a rémületes Állat. Hogy ilyen itt ebben a Kiserdőben egyáltalán megtörténhet. Azóta sem érzik magukat biztonságban, nagyon félnek. Talán talán még pszichológus segítségére is szükség lesz, hogy rendbe jöhessenek. Kihez kell fordulni a kártérítésért? Pénzre van szükségem! Abból fogom kifizetni a szegény ártatlan gyermekek pszichológusát.
Ha a nagy barna Állat menekült, akkor miért rémültek meg a gyerekek?
Szerintem meg menj el a rendőrségre, és tegyél feljelentést, hogy a nagy barna hátú Állat menekülés közben megrémítette a gyerekeidet. Ha hajlandóak jegyzőkönyvet írni, akkor a jegyzőkönyvvel menj el a legközelebbi pszichiátriára. Ha nem hajlandók jegyzőkönyvet felvenni, akkor anélkül menj oda.
Kiváncsi vagyok, hogy azokat a bolhákat, amik rajtatok ugrálnak és a véreteket szívja, azokat miért nem akarod beperelni kártérítésért? Ugyanis összesen már legalább egy liter vért szereztek tőled és a gyerekektől, ez pedig még a Véradó intézetben is legalább két szendvicset és egy palack ivóvizet ér. Szóval hajrá!
okt. 30. 04:15
12/20 anonim válasza:
Kelleténél kissé vadregényesebb sztori: már hajnalban túlteljesítve.
okt. 30. 05:06
13/20 anonim válasza:
Szegény barna hátú Állat! Úgy megrémíthettétek a jókedvűen, ebéd után sétáló gyermekeddel, a kiserdőben, hogy biztosan pszichiáterre lesz szüksége. Úgy megijedt a fehér hátú, hogy rögtön bebarnult a háta. Szerintem Nektek is kártérítést kéne fizetni neki. Vagyis hát így már 1-1. Az állatpszichológia egyébként is komoly tudomány, ritka a jó szakember, ezért általában drágán dolgoznak. A "szegény barna hátú Állat"-oknak meg a nevükben is benne van, hogy nincsenek eleresztve anyagilag...
okt. 30. 05:29
14/20 anonim válasza:
Valaki garantálta, hogy egy erdőben nincsenek állatok? Van olyan ember aki pedig ezt elhinné? Sokszor nem tudom eldönteni tényleg troll kérdések-e ezek. Simán létezhet ilyen szitu. Nem teljesen vall logikus gondolkodásra, de el tudom képzelni...
Mivel az erdő hivatalos fenntartója (pl Pilisi Parkerdő Zrt, Ipoly Erdő zrt stb) hitelt érdemlően ilyet nem fog kijelenteni miszerint egy erdőben nincsen vadállomány, így pert sem lehet kezdeményezni. (Illetve, lehet de egy piszok drága perköltség és biztos bukás az eredménye.)
okt. 30. 06:45
15/20 anonim válasza:
Szerintem a jeti volt
okt. 30. 06:47
16/20 anonim válasza:
Azta... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 mi a faszzzz ilyet olvasni melo előtt há ez beszarás..🙂 menj pszichirátriára, már vártak nyitva tárt ajtókkal.. szoltam nekik hogy ma erkezel
okt. 30. 07:23
17/20 anonim válasza:
Régen egy szülő azt mondta: ha meghal a gyerek hát meghal... Most meg: uuuuueisten sír a gyereeeek aghhh
okt. 30. 10:29
18/20 anonim válasza:
Áh, hagyjátok! Volt már ez a történet, csak akkor ez a "valami állat" üldözte őket...:)
okt. 30. 16:18
19/20 anonim válasza:
Nem tudom mit szívtál, de ebből én is kérek
okt. 30. 16:43
20/20 anonim válasza:
Az illetékes vadásztársaság esetleg? Lehet nem kell itt senkit beperelni, lehet elismerik, hogy ők nem tartották az ígéretet, miszerint nincsenek állatok a Kiserdőben, mivel elmulasztották kilűni a barna hátú Állatot. De az is lehet, rátok fogják, hogy márpedig az Állatot éppen ti engedtétek ki az erdőbe, ahol addig nem is volt egy se.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!