Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Az élet nagy kérdése: Mi fáj...

Az élet nagy kérdése: Mi fáj jobban, a szülés vagy egy tökönrúgás?

Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 09:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
szegény gyerek nem a pisával együtt jön ki gondolkozzál már xD isteneeem o.O mennyi hüŁye van
2010. nov. 3. 08:39
 12/17 anonim ***** válasza:
40%

Há ember ha már lyuk akkor már ott gyün ki nemXD?Vagy kiszarni jobb lenne?Akkó hogy kerülne a vastagbeledbe a csóriXD?

Nem vettétek le baszod hogy pasas vok.XD

2010. nov. 3. 12:21
 13/17 anonim ***** válasza:
85%

akkoris illene tudni-.-

ugyanonnan jön ki a gyerek ahova a kuksidat dugod közösülés közben (de akk nem ha análisan csinálod.... )xD

2010. nov. 3. 12:26
 14/17 anonim ***** válasza:
40%

Há nem tűnik fel hogy magamró beszélek?XD

Hééé én itt próbálom elképzelni hogy miféle megpróbáltatásokon mennek keresztül a nőkXDNem vili?XD

De nah,tudom hogy mi a méh,a placenta,nyugi,nyugi,nyugi.:)

Na azt mondom hogy a tökönrugás fájt,juj de hogy!de ha nekem kéne szülnöm abba belehónék minimumXD

Úgyhogy respect csajok!XD

2010. nov. 7. 12:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Mindkettő külön dolog. Ahogy egy férfi nem viselné el ha szülnie kéne úgy valószínű, hogy egy nő sem bírná ki ha jól lábközt kapnák! A nők és a férfiak más fájdalmakat viselnek el. Én fiú vagyok szóval én azt mondom a tökönrúgás a durvább, de csak azért mert a szülést nem próbálhatom ki. Viszont a tökönrúgás mellet szólhat, hogy ez jóval gyakoribb mint a szülés és bármikor megeshet szándékosan vagy balesetből és ennek értelme sincs. A szülésnél legalább egy életet hozol a világra és azért gondol megéri szenvedni, de tökönrúgásból semmi jó nem származik.
2012. okt. 4. 10:02
 16/17 anonim ***** válasza:
A japánok nők ezt be tudják mutatni egy férfin.
2019. dec. 27. 14:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha aaz anya fiút szül, és farosan jön ki a fia, és akkor tökön rugja valaki, akkor a tökönrugásos szülés a legfájdalmasabb.
2019. dec. 27. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!