Mi volt az eddigi legemlékezetesebb alkoholizálásod?
Figyelt kérdés
Vagy ha nem emlékszel rá úgy is jó :)2010. okt. 30. 12:55
1/3 anonim válasza:
Hát legdurvábban utolsó osztálykirándulásomon rúgtam be. Azóta is mindenki alkoholistának tart. ;)
2/3 anonim válasza:
Én még nem rúgtam be,de a tesóm már sokszor.Nem ez volt a legdurvább,de nekem ez a kedvencem.Húsvétkor beittak a haverjaival és amikor hazajött bekapcsolta a tv a muzsikatv-re.Mentek a mulatós zenék tesóm meg mindenkit táncoltatott.Majd a Zámbó Jimmy számon elkezdett bőgni,hogy milyen szép.
3/3 anonim válasza:
Megittam 3 vodkanarancsot(amiknek fele vodka volt) azt utána belehánytam a virágcserépbe,aminek az alja lyukas volt,így kifolyt a cucc.A hányáscsíkot végighúztam a székeken meg a padlóra is jutott.Ami megmaradt azt kiöntöttem az udvarra a kocsik elé.Volt aki többször belelépett és beleült :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!