Milyen gyermekkori csínyeket követtetek el, melyik a legemlékezetesebb?
Én jó kislány voltam, de azért csináltam egy-két dolgot: pl. összekötöztem a húgom lábát, aztán ő megpróbált felállni, és taccs.
A nővéremmel egyetértésben körömkefével megmostuk a húgunk fogát. :D
Sátrat építettem a szoba közepére, majd bebújtam alá egy doboz gyufával, és tábortüzet gyújtottam. :S
Most soroljam?? XD (18/L)
Hógolyóval fejbedobtam 2 tanáromat. Napköziben meg radírral a napközist...
8 évesen bagóztam (már nem szerencsére...)
Hazavittem 1-2 gyíkot, és betettem a fiókba háziállatként, anyám meglátta, és sikítva hányt a teherautóra..
Egy idióta lánynak, aki rám fogta, hogy én dobtam bele a macskájukat a kútba (pedig ő volt) ebihalat raktam a bugyijába..
Tescoban megettem az öltözőben egy táblacsokit.
Úgy csináltam mintha nagyon elestem volna a jégen, a napközis tanár rohant oda, pár perc múlva meg röhögve elrohantam.
Pókot lógattam a tanár elé órán.
Most több nem jut eszembe... Majd ha jön az ihlet, még írok... XD
Mi a plüss állatokat kidobtuk az utca közepére xd
Egyik szomszéd kiscsajnak adtunk egy körtét amit lepisilt az unokabátyám és azt mondtuk neki hogy csak vizes xd (9 évesek lehettünk kb :D)
Pisit itattunk meg az unokabátyánkkal :D
Stb. :D
Én meg a 22:06-es barátja vagyok :D (nem is mesélted a pókos sztorit)
Mi haverommal kidobáltuk a wc-keféket az udvarra az iskolában, meg mindig a wc-kefe tartóba hugyoztunk. Mindenféle cukiságokat írtunk a menzalapra (ahova kiírják, hogy mi lesz a kaja oda szar, fos ilyenek) Mindháromszor összehívta az igazgató az egész iskolát mi meg alig bírtuk ki röhögés nélkül :D Aztán.. Az iskolánknak volt egy nem használatos medencéje, annak felmásztunk az épület tetejére, ahol csomó neoncső volt dobozában, azokat dobáltuk a medencébe szépeket durrogott. Suliidőn kívül bemásztunk a suliba ástunk egy nagy gödröt, egy másik srácot meg betemettünk és ugráltunk rajta (és jött az igazgatóhelyettes...) Szintén suliidőn kívül kivittük az uzsonna maradékokat és kidobáltuk az autók elé. A méz jókat csattant, észrevette egy tanár, másnap negyedórás hegyibeszéd az akkori ofő által. Imádtam gyújtogatni, egyszer egy egész telket (nem volt rajta ház) leégettünk a haverommal, meg egyszer majdnem az egész környéket. Nagyon meleg volt, nagyon száraz volt minden és nagyon nagy mákunk volt, hogy el tudtuk oltani :D Napközis tanárt előszeretettel borítottuk ki, elköszönéskor köszönés helyett fapapucsot mondtam - szintén negyedórás hegyibeszéd. Hát kábé ennyi, de alapjában véve jó gyerek voltam...
Jajjj Szia! :p
Kik írtak a legtöbbet? xD
Egymásra talált a két rosszcsont! :D
Amúgy nekem az is eszembe jutott, hogy a hóba ástunk egy hülye lányt, és ott hagytuk (suliban) majd napközi után megnéztük, és még mindig ott volt... xD Azt h ki engedte ki, nem tudom...
Szia! En nagyon sok hulyeseget csinaltam, mar nem is emlkezhetek, haha... :)
Példaul masik gyerekeket megvertem, csak mert nekem akkor ugy esett jol..
Peldaul egyszer vendegeink voltak, jott veluk a kisfiuk is. A kisfiut behivtam a szobamba, es megvertem, meg beuttem a fejet az agy sarkaba, anyameknak meg azt mondtam, hogy leesett az agyrol.. Kegyetlen gyerek voltam, lany letemre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!