Ön egyetért a következő állítással?
Kedves Másnapos Sárkány!
Egyetértéssel foglalkozok, ebben a szakirányban hallgattam egyetértológiát (BA és MA).
Toborzást sajnos nem tudok vállalni, ahhoz nem értek.
Amennyiben a pártjának szüksége támad hivatásos, szakképzett, gyakorlott, elhivatott (pénzért) egyetértőre, állok rendelkezésére!
Utóirat: Ön nem rokona véletlenül a Tüzes Sárkánynak? ( https://www.youtube.com/watch?v=_pQfY2NqRzE)
A legjobbakat:
Lódí Tódor
Mélyen tisztelt Tódor!
Bánat szedi szét lelkemet, de Önnek sajnos igaza van. Tüzesz Szárkány sajnos a másodunokatestvérem, de remélem nem az ő személyisége alapján ítél meg engem. Nehéz gyermekkora volt, ezért lett ilyen tökkellütött.
Sajnálattal olvasom sorait, miszerint toborzást nem áll módjában vállalni. Ezt szívből sajnálom.
Hivatásos egyetértőre akkor lesz csak szükségem, ha az az egyetértő ismert személy, akinek a szavára ad a nép. Tisztelettel kérem, hogy érje el legalább Góth Tabi ismertségi szintjét, hisz ő oly sokat segített a Difesznek. Amennyiben kérésem megvalósul, bátran fogok Önhöz fordulni segítségért propaganda filmjeim elkészítéséhez.
Tüzes szeretettel:
Nyem a Tüzesz Szárkány, mer az szar és csupa ármány, viszont a Másnapos Sárkány, kin nem fogott ki a covid járvány, Ő üdvözli Önt a mai napon s sütteti pikkelyes hasát a Napon.
Ennél csak drágábbak vannak. Én is azért vagyok ilyen olcsó, mert egyéni vállalkozásban csinálom Döglötthörcsöggöröngyösről. Ettől eltekintve minden hivatalos.
A tevékenység szolgáltatás jegyzék száma: 43276321
A tevékenység neve: Egyetértő, bólogató
Minden elszámolva, leadózva.
Ha mint Kft csinálnám és Budapestről, akkor már 35000 forint lenne, mint a többieknél, akik ugyanezt a szolgáltatást kínálják. Mindemellett azok szolgáltatása sem jobb, de drágább. Nálam garancia is van. A Kft-seknél már gyakran előfordult, hogy összekevertek valamit és bólogatás helyett himbálták a fejüket a megbízott alkalmazottaik, ezzel kárt okozva az ügyfélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!