Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ön egyetért a következő...

Xxxxxxxl kérdése:

Ön egyetért a következő állítással?

Figyelt kérdés
Minden egyednek legyen egyetlen egyenlegen egyeztetett egyen-legye, reggelire legyen mit megegyen.

márc. 18. 20:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kedves Másnapos Sárkány!

Egyetértéssel foglalkozok, ebben a szakirányban hallgattam egyetértológiát (BA és MA).

Toborzást sajnos nem tudok vállalni, ahhoz nem értek.

Amennyiben a pártjának szüksége támad hivatásos, szakképzett, gyakorlott, elhivatott (pénzért) egyetértőre, állok rendelkezésére!

Utóirat: Ön nem rokona véletlenül a Tüzes Sárkánynak? ( https://www.youtube.com/watch?v=_pQfY2NqRzE)

A legjobbakat:

Lódí Tódor

márc. 20. 12:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Mélyen tisztelt Tódor!

Bánat szedi szét lelkemet, de Önnek sajnos igaza van. Tüzesz Szárkány sajnos a másodunokatestvérem, de remélem nem az ő személyisége alapján ítél meg engem. Nehéz gyermekkora volt, ezért lett ilyen tökkellütött.

Sajnálattal olvasom sorait, miszerint toborzást nem áll módjában vállalni. Ezt szívből sajnálom.

Hivatásos egyetértőre akkor lesz csak szükségem, ha az az egyetértő ismert személy, akinek a szavára ad a nép. Tisztelettel kérem, hogy érje el legalább Góth Tabi ismertségi szintjét, hisz ő oly sokat segített a Difesznek. Amennyiben kérésem megvalósul, bátran fogok Önhöz fordulni segítségért propaganda filmjeim elkészítéséhez.

Tüzes szeretettel:

Nyem a Tüzesz Szárkány, mer az szar és csupa ármány, viszont a Másnapos Sárkány, kin nem fogott ki a covid járvány, Ő üdvözli Önt a mai napon s sütteti pikkelyes hasát a Napon.

márc. 20. 12:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz ismertség kérem. Amikor gyűlést tart, akkor elvegyülök a tömegben és minden mondatára bekiabálok, hogy "Úgy van!" vagy "Így igaz!", néha hogy "Ott voltam, tanúsíthatom!". Ezzel megalapozom a hangulatot és a többi ember is elkezdi mondogatni, hogy "Igaza van!". Vagy amikor miniszterelnök lesz és akkor mond valamit, vagy hoz valamilyen intézkedést, akkor mindenhová odaírom, hogy "Igaza van, jól tette!". Ha vannak tamáskodók, akkor rájuk megírom, hogy "Külföldi fizetett ügynök! Rosszember! Fujj!". A nyomatékosítás kedvéért extra fizetségért teszek bele sok emojit is. Dupla árért már azt vállalom, hogy a szövegek több, mint a fele emoji.
márc. 20. 17:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Részemről rendben lenne, viszont ez a szolgáltatás nem éri meg számomra az Ön által korábban említett árat.
márc. 20. 18:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ennél csak drágábbak vannak. Én is azért vagyok ilyen olcsó, mert egyéni vállalkozásban csinálom Döglötthörcsöggöröngyösről. Ettől eltekintve minden hivatalos.

A tevékenység szolgáltatás jegyzék száma: 43276321

A tevékenység neve: Egyetértő, bólogató

Minden elszámolva, leadózva.

Ha mint Kft csinálnám és Budapestről, akkor már 35000 forint lenne, mint a többieknél, akik ugyanezt a szolgáltatást kínálják. Mindemellett azok szolgáltatása sem jobb, de drágább. Nálam garancia is van. A Kft-seknél már gyakran előfordult, hogy összekevertek valamit és bólogatás helyett himbálták a fejüket a megbízott alkalmazottaik, ezzel kárt okozva az ügyfélnek.

márc. 20. 20:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hátőmm, izé. Hibás az állítás, mivel a "minden" helyén "van olyan"-nak kellene szerepelnie. De én csak egy bólogató kutya vagyok a kalaptartón... ja, már nem. Én lettem Pluto.
márc. 24. 01:10
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
simán
ápr. 20. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!