Ön egyetért a következő állítással?
#2 Egyet engedjen megjegyeznem, egyetlenem: ez nem egy enytyem-penytyem - ez egy egyetemes egyesületek egybeesetten egyeztetett egyezménye, ennek egyes terve, mely szerint egy ember el kell tegyen egyes egyengetett, megtettszett helyzeteket.
Vegyen legyet!
(ne tessen egy az egyben elhinni 😊)
Nem vagyok béka kérem, hogy legyet egyek. De jó fizetségért bárkivel egyetértek.
Lódí Tódor
Bárkivel egyetértő vállalkozó
Egyetértés: 25000 forint + áfa óránként.
Ha közben bólogatni kell: további 5000 forint
Néha "aha" és "értem", "úgy van" ismételgetése: további 10000 forint
Telefonszám: +36991234567
Emil: loditodor@ugyisvan.hu
Kedves Tódor!
Áhítattal olvastam levelét, miszerint Ön profi, hivatásos egyetértő. A közeljövőben tervezek politika pártot alapítani. Ez ügyben szeretnék érdeklődni, lenne-e kedve, kapacitása, hogy a majdan létrejövő Sárkányok Sáros Siradalma pártomhoz híveket toborozzon? Az Ön által feltüntetett árak számomra megfelelők, ellenben tisztelettel kérdezném, hogy elérhető-e az Ön cégénél csoportos kedvezmény? Rendkívül nagy tömegről lenne szó, ezért úgy érzem legalább 10-20% kedvezmény nem lenne túl nagy óhaj részemről, amennyiben összejönne a megállapodás. Várom megtisztelő válaszát!
A legnagyobb szeretettel és tisztelettel:
A sárkány, kire nem hat ármány, kit őriznek a béke lángján, kinek szobra lészen, csakis márvány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!