Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hé, mondja, döglött macskát...

Hé, mondja, döglött macskát tart odabennt vagy mit?

Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindjárt kiszedem a piros szemem egy késsel...
2010. okt. 22. 12:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Le akartam írni az erre adott választ a filmből, de fennakadt a trágárságszűrőn. Ez igen furcsa, hiszen sokan teleírják a mondnivalójukat trágár szavakkal, mégis megjelennek a válaszok.
2010. okt. 22. 13:53
 3/7 A kérdező kommentje:

igen ez nálam is volt már így....:(

írhattad volna angolul:Fuck you asshole:) az már csak nem akad fennt.

2010. okt. 22. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Igaz, de a kérdést is magyarul írtad, úgy kevéssé lett volna hiteles. :) Közölték, hogy átnézik a moderátorok az összes eddigi hozzászólásomat. Hajrá. Jellemző, hogy egyszer írok le bármi csúnyát, amikor csak idézek, és rögtön lebukom vele. :)

Amúgy lehet, hogy Te vagy az én emberem. Régóta keresek egy rövid Terminátor 2 szinkronparódiát (talán tíz perces vagy negyed órás, amit régen láttam, de sehol sem találom azóta sem. Elég trágár, de hatalmas poénok vannak benne. Hogy egy igen jellegzetes beszólást említsek belőle: Amikor az olvadt acél felett állnak, Sarah megkérdi a Terminátort, hogy nem marad-e, és erre ilyet szól (az eredetiben ekkor utal a csipre a fejében): "Mi, ilyen fejjel?"

Ha láttad és tudsz róla valamit, örülnék, ha segítenél letölteni megszerezni valahonnan. YouTube-on nem találtam meg.

2010. okt. 23. 02:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Erre gondoltál?

http://www.youtube.com/results?search_query=terminator+2+par..

Az a három, aminek a címében az van, hogy TELJES, legalábbis a harmadikban benne van az "ilyen fejjel".

2010. okt. 23. 10:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon köszönöm, talán ez az, legalábbis sok rész hasonló, és az emlékeim is bizonyára torzultak már vele kapcsolatban, úgyhogy valószínűleg ez az. Igazán rendes Tőled, hogy utána néztél, nagyon szépen köszönöm! :)
2010. okt. 23. 12:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs mit, de csak annyit tettem, hogy rákerestem a "terminátor 2 paródia" sorra, és rogton az elso oldalon volt :)
2010. okt. 23. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!