Hé, mondja, döglött macskát tart odabennt vagy mit?
igen ez nálam is volt már így....:(
írhattad volna angolul:Fuck you asshole:) az már csak nem akad fennt.
Igaz, de a kérdést is magyarul írtad, úgy kevéssé lett volna hiteles. :) Közölték, hogy átnézik a moderátorok az összes eddigi hozzászólásomat. Hajrá. Jellemző, hogy egyszer írok le bármi csúnyát, amikor csak idézek, és rögtön lebukom vele. :)
Amúgy lehet, hogy Te vagy az én emberem. Régóta keresek egy rövid Terminátor 2 szinkronparódiát (talán tíz perces vagy negyed órás, amit régen láttam, de sehol sem találom azóta sem. Elég trágár, de hatalmas poénok vannak benne. Hogy egy igen jellegzetes beszólást említsek belőle: Amikor az olvadt acél felett állnak, Sarah megkérdi a Terminátort, hogy nem marad-e, és erre ilyet szól (az eredetiben ekkor utal a csipre a fejében): "Mi, ilyen fejjel?"
Ha láttad és tudsz róla valamit, örülnék, ha segítenél letölteni megszerezni valahonnan. YouTube-on nem találtam meg.
Erre gondoltál?
http://www.youtube.com/results?search_query=terminator+2+par..
Az a három, aminek a címében az van, hogy TELJES, legalábbis a harmadikban benne van az "ilyen fejjel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!