A szájvíz megöli az összes baktériumot a szájban. De kinek van arra szüksége, hogy a szája tele legyen döglött baktériumokkal?
Figyelt kérdés
2008. jún. 10. 22:39
1/8 anonim válasza:
Na és az élö baktériumok jobbak?
2/8 anonim válasza:
Az elpusztult baktériumokat,bekebelezik a fehérvérsejtek,eltünnek a lépben.Az elözö válaszoló voltam.
3/8 anonim válasza:
Könnyem megszabadulsz a döglött baciktől:lenyeled őket,utána meg kikakilod,és a wc-be landolnak,majd a Wc-bacik megeszik őket és így tovább...
LÉnye az hogy tőled távoznak a halott bacik. :DD
4/8 anonim válasza:
Viccelsz? :o Hatásosabbak a ricinusolajnál xD
5/8 anonim válasza:
Ha így is van akkor a halottak már nem ártanak annyit mint az élőek :D
7/8 anonim válasza:
Nem akarlak idegesíteni, de valószinütlen, h az összesed megölnéd. Baktériumok mindenhol vannak, a börünkön, szájunkban... A beleinkben több baktérium van mint saját sejt a testben. A k**... szoval széklet akár fele is lehet döglött bacik.
Különben a kérdésre visszaterve, ha pl. a baciknak van egy jó életbiztosításuk, és te (mint gazdaszervezet) örökösük vagy, sztem rögtön ugy érzed, szükséged van a hullájukra! minden csak szituáció kérdése!
8/8 anonim válasza:
Én elszokom tömetetni a pappal (katolikus) meg tömetkezési válakozóval 1 tömetés kb 150000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!