Gondolkodtatok már rajta, hogy nyittok 1 döglött szúnyog farmot?
Figyelt kérdés
Én már elkezdtem.Volt már 5 db az asztalomon..csak sajna 1 kis szellőcske lefújta őket és most kezdhetem elölről:(2010. júl. 12. 23:48
1/42 anonim válasza:
te olyan hülye vagy :D persze jó értelemben :)
2/42 A kérdező kommentje:
nem mondtál újat:P sokan mondták márXD de ezt dicséretnek veszem...utálom a normális embereket;):P
2010. júl. 13. 00:00
3/42 anonim válasza:
De jó.
Nekem van pár az ablak párkányomon meg légy is.
De nem gondolkodtam azon hogy ez egy farm.
Csak ott voltak.
Jó fej vagy :D
4/42 A kérdező kommentje:
köszi:D és szerintetek fiu vok vagy lány?:D
2010. júl. 13. 00:04
5/42 anonim válasza:
Hát nem tudom de sztem fiú vagy :D
6/42 A kérdező kommentje:
nyiss te is 1 farmot...az elsö számu farm legyen a döglött légy farm..a kettes számú meg a döglött szúnyog farm...lehet én is nyitok 1 légyfarmot...csak eddig ez nem jutott eszembe..és a tegnapit szerencsétlent kidobtam...máig furdal a lelkiismeret..szegénykémet hirtelen élte a halál..nem számitott rá..tiszta k*csög vok..:S
2010. júl. 13. 00:06
7/42 A kérdező kommentje:
lány vok:D
2010. júl. 13. 00:06
8/42 anonim válasza:
És hány éves vagy?
Oké nytok külön egy légy és egy szunyog farmot.
De szúnyog farm nagyobb lesz mert azokat utálom.
9/42 A kérdező kommentje:
2 honap és 19 leszek:D... de imádok hülyéskedni...nincs is annál jobb...
2010. júl. 13. 00:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!