Ki ért a szunyog nyúzáshoz, befogtam egy párat és nem tudom hogy kell megkésziteni vacsorára, mert mindjárt itt lesznek a vendégeim?
Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 17:28
1/11 anonim válasza:
sztem nem kell megnyúzni... csak a fejét vágd le és kész :) xd
2/11 A kérdező kommentje:
Az nem elég mert azt mondták hogy a bőre nagyon kemény és rágós.Hogyan tovább?
2010. dec. 19. 17:49
3/11 anonim válasza:
Desznyóperzselővel próbáltad már?
4/11 anonim válasza:
Semmi gond, felszolgálod őket ahogy vannak, és adsz a vendégeidnek hozzájuk egy-egy diótörőt! (Nagyon fontos! Legyen külön arra valaki, aki a vacsora közben egy 150 literes kukát körbe-körbe hordoz az asztal körül!!)
5/11 A kérdező kommentje:
Te desznyó-perzselővel nem megy .
2010. dec. 19. 18:07
6/11 anonim válasza:
És beretvával próbáltad mán? :O
Második voltam
:D
7/11 anonim válasza:
Na, hogy haladsz vele?
Az aggódó második voltam:D
9/11 A kérdező kommentje:
Probáltam egyenként kihúzni a szőröket de olyan erős a bundája ,gondoltam hogy nem is készitem meg ételnek ,lehetséges hogy jó volna késziteni belöle bundát télire ugyis olyan hideg lett ma reggelre -23 fok itt Gyergyószentmikloson.Lehetséges hogy a combjait felhasználom.Amugyis olyan hideg van hogy nem tudok főzni -sütni mert a gáz lángja megfagyott,ugy hogy a szunyogvacsoracsatát vissza kell hogy mondjam.
2010. dec. 20. 05:56
10/11 anonim válasza:
Hát ez igazán szomorú dolog! :(
Az aggódó második voltam
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!