Gondolkodtatok már rajta, hogy nyittok 1 döglött szúnyog farmot?
Figyelt kérdés
Én már elkezdtem.Volt már 5 db az asztalomon..csak sajna 1 kis szellőcske lefújta őket és most kezdhetem elölről:(2010. júl. 12. 23:48
21/42 A kérdező kommentje:
én is ezt csináltam szal...:D azért tom h jobuli:D
az egész országban ilyen szúnyogok vannak...kiváncsi leszek jövőre milyen mutánsok fejlődnek ki:D de az a rossz h...itt száll sötétben...felkapcsolom a villanyt h letudjam csapni...erre nem eltűnik a kis dög?
2010. júl. 13. 00:28
22/42 anonim válasza:
Igen eltünnek.
Visszmegyek aludni 1 perc múlva megint hallom hogy zümmög megint felkelek....és ez így megy párszor....aztán elegem lesz vérszemet kapok és addig mászkálok ameddig meg nem találom és szét nem tarancsirozom laosra.
23/42 A kérdező kommentje:
detto:D én sem bírom ki..ha kell hajnali 4kor nekiállok öldösni....de olyankor mindig idegbetek vagyok:D
2010. júl. 13. 00:30
24/42 anonim válasza:
Én is az vagyok ideg beteg :D
Megmondod a keresztneved szúnyoggyilkoslány?:D
25/42 A kérdező kommentje:
persze ha te is:D Gina vok:D
2010. júl. 13. 00:33
27/42 A kérdező kommentje:
volt 1 Evelin nevü oszttársam másik sulimban...mindig ugy hívtuk hogy Evcsosz én meg voltam a Ginbo:D vagy Ginbocska XD nagyon hülye osztály volt...azóta is visszasírom:)
2010. júl. 13. 00:37
28/42 anonim válasza:
Hát én ismerek egy Ginát de az akkora egy fogyatékos.
Remélem megeszik a szúnyogok:D
29/42 A kérdező kommentje:
De kedves...XD remélem nem rám gondolszXD és annak a Ginának mi a vezeték neve?kezdek kíváncsi lenniXD
2010. júl. 13. 00:39
30/42 anonim válasza:
Nem te vagy az az tuti:D
Hacsak nem laksz Baranya megyében:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!