Gondolkodtatok már rajta, hogy nyittok 1 döglött szúnyog farmot?
Figyelt kérdés
Én már elkezdtem.Volt már 5 db az asztalomon..csak sajna 1 kis szellőcske lefújta őket és most kezdhetem elölről:(2010. júl. 12. 23:48
12/42 A kérdező kommentje:
jo neked:D én már azt várom h 2essel kezdődjön,és maradjon is annyi:D és te fiu vagy v lány?
am most veszem észre,h 3 szunyog fennmaradt a párkányon..direkt ott a gyűjtőhely,mert ott mindig szem előtt vannak,nehogy elszökjenek...
2010. júl. 13. 00:12
13/42 anonim válasza:
Én 19/L vagyok.
:D
Nekem is az ablakpárkányon vannak...kilog a belük...:D
14/42 A kérdező kommentje:
helyes aggyá' nekik:D kis szemetek...a drága véremböl táplálkoznak:D bár ha attol nem fordulnak fel,akkor semmitőlXD
2010. júl. 13. 00:16
15/42 anonim válasza:
A te faladon is vannak a mészárlásnak nyomai?:D
16/42 A kérdező kommentje:
nem,mert most lett újratapétázva:D:D beb*szna ha itt neki állnék a falon szunyogokat csapkodni,hogy aztán a véremtöl legyen díszes a fal:D én sajna csak a levegőben tudom őket kinyuvasztani...legalább javul a reflexemXD
2010. júl. 13. 00:18
17/42 A kérdező kommentje:
de ezek az idei meg a tavalyi szunyogok vmi mutánsok...1gyorsak 2szemtelenek 3okosak 4és fáj ahogy megcsip...hülye érzés...:Smeg aztán ahogy viszket wáááá
2010. júl. 13. 00:20
18/42 anonim válasza:
Nekem olyan mintás már a falam baszus jövö hónapban lesz festva hogy szép legyen...akkor véget vetek az öldökésnek.
19/42 A kérdező kommentje:
addig éld ki magad és firkálj rá mindenféle gyökérséget:D jo buli leszXD...tudod h nem szabad...de még is:D mindig az a legédesebb amit nem szabad:D
2010. júl. 13. 00:22
20/42 anonim válasza:
Így igaz.
Tényleg mutánsak.Lehet egy megyéban lakunk vagy közel.
Amugy meg ez a firkálás már nekem is eszembe jutott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!