Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Versenyezzünk! Kinek van több...

Versenyezzünk! Kinek van több döglött bogár az asztalán?

Figyelt kérdés
Nekem 20, a 21. még a lámpa körül kering :D Különben nem is tudom, hogy kerültek ide, csak egyszerűen lenéztem az asztalra, és mindenütt szúnyogok és más rovarok/bogarak tetemeit láttam...
2010. júl. 3. 00:55
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem konkrétan 1 nagy maroknyi xD szám szerint nemtom menyni de nyertem lehet:D lámpába beledöglött 1 maroknyi xD +még csomot leütöttem:D
2010. júl. 3. 00:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem nincs asztalom. Azért nyerhetek még?
2010. júl. 3. 01:05
 3/8 anonim ***** válasza:
rakok át neked és akk nyerhetsz, v csak nyisdki az ablakot és kapcs fel lámpát :D
2010. júl. 3. 01:06
 4/8 anonim ***** válasza:
De ha nincs asztalom akkor mire rakjam őket? Az számít csak, ami az asztalon van? :D
2010. júl. 3. 01:11
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem, az is jó, ha mondjuk a padlón hevernek XD Bárhol. És az is beleszámít, amelyik még mozog, de már láthatóan rossz állapotban van.

Amúgy komolyan nem értem, mitől döglődnek, mert még csak nem is próbáltam lecsapni őket... Na mindegy. Már jó sokan vannak :D

2010. júl. 3. 01:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Neki repülnek a villanykörtének és megééégnek... Gondolom..
2010. júl. 3. 01:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Párat megpróbáltam kitenni, de ezek visszarepültek, hogy idehaljanak nekem. Most összesöpröm az egészet és kihajítom őket az ablakon, hadd repüljenek még utoljára egyet. Némelyik még mindig vergődik, egy bogár pedig úgy csinál, mint a macskák, amikor tisztálkodnak o.O... Érdekes.
2010. júl. 3. 02:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy vesztes is kell! <--- Nekem nincs. Csak az ablakpárkányon.
2010. júl. 4. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!