Várjátok már a karácsonyt?
Figyelt kérdés
Válaszod indokold.2010. okt. 20. 17:54
11/28 anonim válasza:
Jajj ez a látnokzsályás volt :D:D Hallod sztem ne vedd meg azt a zsályát mert lesz nálad értelmesebb élőlény a lakásban :D:D:D
17 karácsonyutáló F
12/28 anonim válasza:
nem értem te ehhez miért szólsz hozzá, abból indult az egész hogy én a pénz és ajándék miatt várom a karácsonyt, erre leköcsögöztek. próbáltam az ő szintjükhöz mérten válaszolni. semmi értelme megkérdőjelezni az intelligenciámat, amíg nem ismersz, nem gondolod? csak nem szeretem, ha gondolkodás előtt köcsögöznek (vagy butáznak) na mindegy, neked is gratulálok meg a köcsögözőknek is
13/28 anonim válasza:
egyszerűen nem értem ezt a gyűlölködést..
14/28 anonim válasza:
Én sem. Miért kell leköcsögözni a kérdezőt?
15/28 anonim válasza:
A kérdező nagyon jó fej!!! Te meg csak 1 kis látnokzsálya vagy!
17 karácsonyutáló F
16/28 anonim válasza:
xD
Egyébként mi nem Téged szóltunk le, hanem csak úgy általánosságba mondtuk. Az meg egy másik kérdés hogy belőled indultunk ki... xD
17/28 anonim válasza:
Karácsonyfakutató vagyok, válaszom igen. Ti nem kértek egy koszos hőmérőt karácsonyra???? ikszdééé
19/28 anonim válasza:
xDD
Azzal nem szabad játszani. :D
20/28 anonim válasza:
Igen nagyon, annyira olyan hangulatom van... mintha már karácsony lenne :D És nagyon nagyon szeretném már ha esne a hó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!