Várjátok-e már a 2010. es karácsonyt?
ajj bakker..Én meg azokat unom , akik azzal jönnek h milyen szar , meg h csak az ajándék a lényeg..van benne igazság , de nem telejesen így van..nálunk pl. nem az anyagiasságról szól az egész , mindig van 1-2 apróság , de ennyi , és nagyon örülünk ezeknek..(: (elég jól élünnk , jóval többet is megtehetnénk , de nem) 23.án kitakarítunk , becsomagoljuk az ajándékokat , behozzuk a fát..24én pedig megfőzzük eggyütt az ünnepi ebédet , vacsorát , szépen feldíszitjük a fát., a radiátoron fahéj és vaniliarúd , narancshéjjal.....gyertyák égnek , és mézes stütit sütünk...este vacsora együtt , kellemes karácsonyi zene szól , a pici ajándékokat kibontjuk , tvt nézünk , beszélgetünk , és kellemes karácsony hangulat , szeretet tülti meg a szobát (:
csak azért irtam le , hogy a sok lepontozó , meg karácsonyutáló tudja , hogy nem mindenkinél az ajándék a lényeg...
Egyszóval igen , nagyon nagyon várom a Karácsonyt (:
utolsó vagyok.
nem "tülti" hanem *tölti
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!