Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Várjátok-e már a 2010. es...

Várjátok-e már a 2010. es karácsonyt?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 17:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
23%
de unom már ezt a sokk karácsonyos kérdést:S
2010. okt. 20. 17:39
 2/22 anonim ***** válasza:
10%

Dettó

:s

2010. okt. 20. 17:39
 3/22 anonim ***** válasza:
18%
Minek is várná az ember? Amit kapsz azt vissza is veszed a másiknak amúgy is olyat kapsz ami nem tetszik és jópofát kell vágni az egészhez.
2010. okt. 20. 17:41
 4/22 anonim ***** válasza:
33%
nem várom, mert nem tudok senkinek venni semmit, azt meg utálom, ha kapok és nem tudok adni. PErsze tudom, hogy ez nem az ajándékozás ünnepe, de ez elég sz@r, hogy nem tudok adni ajándékot.
2010. okt. 20. 17:43
 5/22 A kérdező kommentje:
17:39-első válaszoló minek nézegetedd akkor a karácsonyi kérdéseket ha nem érdekel téged...
2010. okt. 20. 18:38
 6/22 A kérdező kommentje:
én azt várom hogy eggyüt van a csalad és esik a hó nem az ajándékozás a lényeg ha lehetne én betiltanam az ajándékozást :s :s
2010. okt. 20. 18:41
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
17.43: nem csak pénzért lehet ajándékot venni.Lehet saját készitésű is, ami ezáltal egyedi és biztosan jól esik annak, aki kapja.Nekem a fiam kiskorában masszir jegyet adott. Ő találta ki egyedül. Több papircsikot összetűzött egy tömbbe, és mindegyikre ráirta, hogy 10 perc masszirozás, amit nála lehetett beváltani. Nagyon ügyes keze van, és nagyon jól massziroz. Igazán örültem az ötletnek és az ajándéknak is. Te is adhatsz segitséget ajándékba rokonoknak, pl.olyat, amit egyébként nem szoktál csinálni: segitség a főzésben, takaritásban, mosásban, bevásárlásban, kocsi mosásban, fűnyirásban, szerelésben, csekkek feladásában stb.Bármit, amivel örömet szerzel. Ez még össze is hozza a családtagokat és igazából ez a karácsony lényege, nem a kereskedők évi bevételének biztositása. Mi már nem veszünk ajándékot egymásnak, inkább közösen elmegyünk valahova azon a pénzen, vacsizni, kirándulni, múzeumba stb. Sokkal többet ér a felesleges, kényszerből vett holmiknál.Gondokodj el ezen, hátha eszedbe jut valami jó ötlet, amit meg tudsz valósitani.
2010. okt. 20. 18:51
 8/22 A kérdező kommentje:
18:51-nagyon szép amit írtál :) :)
2010. okt. 20. 20:05
 9/22 anonim ***** válasza:
89%

ajj bakker..Én meg azokat unom , akik azzal jönnek h milyen szar , meg h csak az ajándék a lényeg..van benne igazság , de nem telejesen így van..nálunk pl. nem az anyagiasságról szól az egész , mindig van 1-2 apróság , de ennyi , és nagyon örülünk ezeknek..(: (elég jól élünnk , jóval többet is megtehetnénk , de nem) 23.án kitakarítunk , becsomagoljuk az ajándékokat , behozzuk a fát..24én pedig megfőzzük eggyütt az ünnepi ebédet , vacsorát , szépen feldíszitjük a fát., a radiátoron fahéj és vaniliarúd , narancshéjjal.....gyertyák égnek , és mézes stütit sütünk...este vacsora együtt , kellemes karácsonyi zene szól , a pici ajándékokat kibontjuk , tvt nézünk , beszélgetünk , és kellemes karácsony hangulat , szeretet tülti meg a szobát (:

csak azért irtam le , hogy a sok lepontozó , meg karácsonyutáló tudja , hogy nem mindenkinél az ajándék a lényeg...

Egyszóval igen , nagyon nagyon várom a Karácsonyt (:

2010. okt. 21. 14:26
 10/22 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

nem "tülti" hanem *tölti

13/L

2010. okt. 21. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!