Várjátok a karácsonyt? Ha igen mit szeretnétek?
Figyelt kérdés
Én megmondom nem mást mint együtt legyen a család. :) Meg max. egy gördeszkát. :D2010. nov. 2. 13:47
1/12 anonim válasza:
Várom nagyon. Engem se az ajándék érdekel, hanem a készülődés, együtt ebéd,vacsi, családlátogatás:)))
2/12 A kérdező kommentje:
:)))
2010. nov. 2. 13:56
3/12 A kérdező kommentje:
Már nincs is messze :DD
2010. nov. 2. 13:56
4/12 anonim válasza:
én is várom én tetoválást kapok:D 15/F
5/12 anonim válasza:
Én már nagyon várom. FŐleg a készülődést, magát a hangulatot, meg akkor már egy kicsit nyugi van, túlvagyok a szalagavatón stb:) Én valószínű, h pénzt kapok csak mindenkitől, de legalább gyűjthetek vmire, most pl. új laptopot szeretnék, autót, ruhákat stb:) szóval jó pár évig van célom a gyűjtéssel 18/L
6/12 anonim válasza:
Én azért várom mert olyankor olyan meghitt a hangulat, díszítjük a karácsonyfát, gyertyákat gyújtunk, karácsonyos terítő, meg minden, ahh tökre imádom ezeket :D A másik ami miatt várom még h a családommal és a szerelmemmel tölthessek pár szép napot :)
Ajándéknak meg mit szeretnék kapni? Hát.. még nem gondolkodtam rajta.. Nem tudom. Valami apróságot, valami csokiiiiit :D
17/l
7/12 anonim válasza:
Én iszonyúan várom!! Már most nagyon karácsonyi hangulatom szokott lenni. A hangulat, a család, barátok, korai sötétedés, hóesés, havazásban hazajönni este, sétálva, zenét hallgatva...áhh tavaly annyira jó volt :) Remélem most is így lesz :)
8/12 anonim válasza:
nagyon várom. alig várom hogy láthassam a szeretteim arcát, mikor bontogatják az ajándékokat :)
9/12 A kérdező kommentje:
Én is elkezdtem mostanában ilyen karácsonyos filmeket nézni. :)))))))
2010. nov. 2. 15:09
10/12 anonim válasza:
Én annyit szeretnék hogy addigra még legyen hol ünnepelnünk és ne kerüljünk az utcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!