Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Várjátok-e már a 2010. es...

Várjátok-e már a 2010. es karácsonyt?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 17:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A karácsony lényegét irta meg a 14.26-os.Örülök, hogy van ilyen is és megosztottad velünk, igy mindenki olvashatja, mi fontos.
2010. okt. 21. 14:33
 12/22 anonim ***** válasza:

14.26os vagyok (:

örülök hogy megoszthattam veletek...mert sajnos manapság minden az ajándékokról szól , de nem kell így lennie ennek (:

szomoruan/kicsitdühösen olvasom , hogy milyen sokan nem szeretik a Karácsonyt , pedig szerintem a legszebb , és legmeghittebb ünnep , és azért nem kell utálni , mert sok családban az anyagiasságról szól minden....

Háát így jóelőre is kellemes ünnepeket (:

2010. okt. 21. 14:57
 13/22 anonim ***** válasza:
14.26-nak:számomra is a legszebb ünnep és nem hagyom,hogy tönkretegyék a kötelező ajándék őrülettel.Ilyenkor sokszor bemegyek az üzletekbe, hallgatom a szép dalokat, érzem a finom fahéj, forralt bor, narancsillatot, megcsodálom a most már tényleg hatalmas választékot,a kedves ajándékokat, kiválasztom, mit vennék meg a legszivesebben és továbbmegyek a másik üzletbe, ahol szintén meglepem magam szép ajándékok látványával. Nem kell mindig mindent megszerezni, hazavinni. Persze ha valami nagyon megragad, megveszem, de már korántsem ez a cél. Nem baj, ha ezt hülyeségnek tartjátok, nekem ez többet ér, mintha vennem és kapnom KELLENE valamit.Megbeszéltük, hogy év közben amikor kell valami, úgyis megvásároljuk, igy kifejezetten karácsonyra nem veszünk semmit egymásnak. Nincs rossz érzés, hogy nem teszik neki vagy jó képet kellene valamihez vágni stb.Neked is kellemes ünnepeket kivánok, nekem úgy tűnik biztos az lesz !
2010. okt. 21. 15:42
 14/22 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök hogy ijesmit is lehet még hallani amúgy én a szilveszter is szeretem :) irjatok még :)
2010. okt. 21. 18:35
 15/22 anonim ***** válasza:

Igen.

Ui.: Nem "ijesmi", hanem ilyesmi.

2010. okt. 24. 18:12
 16/22 A kérdező kommentje:
upsz....bocsika....:)
2010. okt. 24. 20:13
 17/22 anonim ***** válasza:
én nagyon, nagyon, nagyon várom :D
2010. nov. 1. 13:03
 18/22 anonim ***** válasza:

Most nagyon várom,nem tudom miért :D

igaz a nyarat jobban várom,de kezd Karácsonyos hangulatom lenniii :)

2010. nov. 13. 17:55
 19/22 anonim ***** válasza:
már csak 5 hét embereeek ;) :P (L)
2010. nov. 15. 09:48
 20/22 anonim ***** válasza:

én már nagyon wárom...de rettenetesen...:)mindig szép a karácsonyunk együtt van a család szinte mindig esik este a hó az ajándékok is mindig jók és szépek..:)habár tudom hogy ez az egész nem arról szól hogy ajándékot kapunk de nekem ne mondja senki hogy nem jó érzés ajándékot kapni...:)

és jobb adni mint kapni...:)

2010. nov. 27. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!