én nagyon, de leginkább a hóesést....utálom ezt az esős időt :S
2010. okt. 20. 17:56
2/28 anonim válasza:
várom, mert kapok ajándékot és pénzt amiből veszek látnokzsályát :)
2010. okt. 20. 17:56
3/28 anonim válasza:
igen, mert jol esne a szabadsag...de amugy nem , mert nem szeretem a telet :P :)
2010. okt. 20. 17:57
4/28 anonim válasza:
Na igen... -.-" Legtöbb idióta csak az ajándékok miatt várja a karácsonyt... -.-"
Na és nem érdekel most már tényleg ha lepontoztok, válaszom attól még itt marad. ;)
2010. okt. 20. 18:03
5/28 A kérdező kommentje:
Tőlem kaptál egy felfele újjacskát.A sok k*csög csak az ajándékért várja a karácsonyt, és nem a szeretetért meg egyéb dolgokért.Bár lehet ég csak 9-10 évesek...mond hogy te 9-10 évesen nem az ajándékért vártad a karácsonyt...:D
2010. okt. 20. 18:06
6/28 anonim válasza:
Nem várom!!! Utálom azt a qurva karácsonyt a hideg fut végig a hátamon ha rágondolok! A legbarmabb ünnep (na jó a Valentin-nap meg a nőnap után).
Nekem a húsvét a kedvencem :D
17/F
2010. okt. 20. 18:09
7/28 anonim válasza:
18:09 vok de remélem most közben jön a szilveszter és nem lesz karácsony!
2010. okt. 20. 18:10
8/28 anonim válasza:
Én szeretem, együtt van a család, Anyu, meg nővérem sajna sokat dolgozik, és ritkán tudunk rendesen beszélgetni, szórakozni. Karácsonykor mindenki otthon van, csinál az Anyu valami halas vacsorát, esetleg bejgli vagy mi a tököm, szóval karácsonykor szépen meg lehet hízni :d
Amúgy meg lehet, hogy meg kapom most Karácsonyra az akusztikus gitárt amit már nyár óta akarok ^^
2010. okt. 20. 18:12
9/28 anonim válasza:
látnokzsályára költöd a karácsonyi pénzed? gratulálok
én most várom a karácsonyt, bár nem szeretem annyira, talán inkább én is a havat várom már
2010. okt. 20. 18:18
10/28 anonim válasza:
Jó igen, 9-10 évesen az ajándékok miatt IS(!) vártam a karácsonyt, de csak azért, mert hittem a Jézuskában... És akármennyire ciki, ez van. Most már tudom egy jó pár éve, hogy nincs és nem kérek semmit, nem vagyunk gazdagok és nehogy már rám menjen el a pénz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!