Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen állat akart már titeket...

Milyen állat akart már titeket megenni?

Figyelt kérdés

2023. aug. 27. 10:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Az én történetem igaz. Talán 14 évesek voltunk.

A barátnőm kitalálta, hogy menjünk el vhova úgy, hogy otthon azt mondjuk, hogy a barátnőm nagymamájához megyünk pár napra, de valójában majd valahol a szabad ég alatt alszunk.

Így is lett.

Nekem nem volt hálózsákom, csak takaróm. Este első körben majd' megfagytam és amiatt nem tudtam elaludni. Mire talán elszundítottam, arra ébredtem, hogy valami rendesen beleharapott a lábamon a nagyujjba! Ordítottam egy nagyot...

Barátnőm felkelt, elmondtam, hogy mi történt.

Másnap nem volt túl fényes a kedvem.

Amúgy sem szoktam anyumnak hazudni, lelkiismeret furdalásom is volt amiatt, hogy nem az volt az úticél, amit mondtunk.

Másnap este pedig egy erdőben aludtunk. Mint utóbb kiderült, megint sikerült f@xán kiválasztani a helyet. Ugye este volt és nem láttunk semmit.

A lényeg, hogy ez a hely pedig DUGIG volt egerekkel!

Szóval az első ilyen kirándulásom nem volt épp pozitív élmény, de az vicces volt, hogy vmi megpróbált megenni!

(Ui: végül elmondtam anyumnak az igazat. Szóval volt karakterfejlődés. 😉)

De azt sajnos nem tudom megmondani, hogy mi akart megenni, mert elszaladt. 😊

2023. szept. 14. 03:16
 22/22 anonim ***** válasza:
A kérdér egy kicsit sántit esetemben.Úgyanis nem valami hanem valamik akartak csámcsogva megenni.Egy egész szúnyograj vett körül és a véremet akarták amit részben harc árán el is oroztak tőlem.Nekem sem kellett több, csapkodtam őket eszeveszetten és vérfűrdő lett belöle.Na nem az én vérem bánta,csak az övék.Anyira meghiunyászkodtak,hogy az idén elkezdték vissza hordani a vérem.
2023. okt. 14. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!