Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen állat akart már titeket...

Milyen állat akart már titeket megenni?

Figyelt kérdés

2023. aug. 27. 10:30
1 2 3
 11/22 Senior Séf ***** válasza:
100%
A gyerekkoromat iskolakezdésig a vidéki nagyszüleimnél töltöttem. Amint végeztem a rám bízott feladatokkal, máris a közeli erdő felé vettem az irányt. Az öregek tudták ezt, de nem emeltek kifogást ellene. Ha nem értem haza ebédig, azon se akadtak fenn. Az én gyomrom bánja- gondolták. Ma már talán durvának tűnik az ilyen ridegtartás, de 60 éve ez volt a gyakoribb, és a mainál jóval keményebb generáció volt az eredménye. No, a lényeg, hogy olyan is előfordult, hogy eltévedtem és kint éjszakáztam. Szóval rengeteg időt töltöttem (és töltök ma is) a szabadban, mégsem akart még megenni semmi.
2023. aug. 28. 15:50
 12/22 A kérdező kommentje:

"és a mainál jóval keményebb generáció volt az eredménye" - Igen. Irigyellek, hogy ezt átélted. Ha megtanítják védekezni a gyereket, meg fára mászni, meg figyelni a hangokra, akkor rendben van az említett hozzáállás.

Én erdőben lakok. Megtanultam már (meg ismeretet is szereztem korábban), hogy nem igen kell félni az állatoktól, többnyire kerülik az embert, félnek tőlünk. Néhányszor volt vaddisznó család a közelemben és tudtam, hogy az anyjuk is velük van, ő pedig agresszívan lép fel. Ilyenkor nyilván féltem tőle, mert jól tudom, hogy egy anyaállatot, aki védi a kicsinyeit nem lehet csak úgy kiabálással-ordibálással meg egy vékony fadarabbal (fából készült túrabottal) elijeszteni. (Házi disznót tereltem már másokkal, pontosabban: ütlegeltük teljes erőből, de úgy tűnt, hogy nem túlzottan fáj neki.) Meg az esetek többségében úton voltam és 6-10 kg-os hátizsákkal az eleve mászhatatlan fákra nem tudok felmenni. Érdekes...ahogy írtam, egy szokatlan neszre riadtam fel, mivel nem tudtam, hogy mi az (korábban nem találkoztam vele), ezért némi félelem támadt bennem. Körülnéztem és semmi észrevehetőt nem láttam, így tehát eltűnt a félelem. Sejtem, hogy mi lehetett...

A kérdés egyébként a humor kategóriában van.

2023. aug. 28. 17:06
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tehát most bevallottad, hogy egy óvatlan pillanatban megtalált a pókmalacom?? Pedig soha nem szokott elszökni, de az elmúlt hetekben sokat volt távol, gondoltam nyaralni ment.
2023. szept. 2. 20:44
 14/22 A kérdező kommentje:

:) Pelenkát is tettél rá? Mert nem sokan tűrik a trágyájának a szagát, éppen ezért hamar elkapnák és vinnék az örsre vagy a sintér telepre. Amikor nálam volt, akkor nem láttam rajta semmit, még pókot se! Lehet, hogy ketté váltak útjaik.

(Egyébként meglehetősen idétlenül hangzik a pókmalac. Aztán lehet, hogy csak nekem nem tetszik.)

2023. szept. 2. 21:37
 15/22 anonim ***** válasza:
Mostmár fenntartásokkal kezelem a kérdést, de ugye láttad azt a részt a Simpsonsból, amiben szerepelt a pókmalacom? Szerintem Oscar-díjat érdemelne az alakításáért.
2023. szept. 2. 21:50
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem láttam.

Akkor ezek szerint pókmalac szerepelt a Simpson család egyik részében és onnan vetted ezt az "állatot"?

2023. szept. 2. 22:50
 17/22 A kérdező kommentje:
oszkár-díj - pókrák-díj vagy pókrád-díj - jajjnekem, este van! Ez a kettő legalább olyan színvonalú, mint a te pókmalacod. :D (És legalább, nem legfeljebb! :D)
2023. szept. 2. 22:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Hererák-pozitív, és ezzel elvesztette agysejt jellegét az egyik neuronom a kettőből, így nem tudnak sakkozni tovább. De hazatért a pókmalacom, és Stewie perceken belül úgyis kiirtja az emberiséget.
2023. szept. 2. 23:05
 19/22 anonim válasza:
Ezt Pókembertől kéne megkérdezni...ő tudja a válszt
2023. szept. 9. 11:30
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap az erkélyen nekem rontott kettő katicabogár.

Egyszerre és összehangoltan támadtak, egyik boka a másik a váll magasságban kezdeményezte a harcot.

Látszott, hogy véremet akarják, nem számíthattam kegyelemre.

Szerencsére kéznél volt egy húsdaráló és egy krokodil emelő. Először hátrálást színleltem, majd az említett harci eszközök segítségével ellentámadásba mentem át.

Hosszú küzelmes harc után győztesen tértem nyugovóra.

Ma reggel már csak a vérfürdő nyomait kellett eltüntetnem. 😂

2023. szept. 10. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!