Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen állat akart már titeket...

Milyen állat akart már titeket megenni?

Figyelt kérdés

2023. aug. 27. 10:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

A pók a sarokban.

Rámászott a karomra,és megharapott!

Megakart enni!

De nem hagytam neki,leütöttem,mint a taxiórát.

Azóta nem akar megenni engem.

2023. aug. 27. 12:00
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
A szúnyog, a macska, a légy, és persze a szörny az ágyam alatt.
2023. aug. 27. 13:00
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Rémálombeli számít?
2023. aug. 27. 13:13
 4/22 A kérdező kommentje:

Ha sarokba szorítasz egy állatot, ne is csodálkozz, hogy meg akar enni!

Na! Akkor már a territóriuma is a tied! (Csak kutasd fel, hogy nem hagyott-e utódokat, különben megismétlődhet az eset!)

Macska - Akkor lakj kínai étterem közelében. Úgy hallottam, hogy ott nem igen látni kóborló macskákat. A hús beszerzésének a költségét megtakarítják...eszesek, élnek a lehetőséggel.

A légy hogyan próbált megenni?

Rémálombeli és kitalált állatokat (szörnyeket) nem fogadok el.

2023. aug. 27. 15:07
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy a dögszagra megjelennek a döglegyek is. Bár most magam ellen beszéltem, de legalább vicces. És én ugyan egyiket sem szorítottam sarokba, főleg nem szárnyas barátainkat. Akkor már inkább a chemotox.:D A macska pedig nem nagyon kérdezősködött, csak hozzálátott, amíg meg nem tanítottam neki, hogy hol van a helye.
2023. aug. 27. 15:21
 6/22 A kérdező kommentje:

"a dögszagra megjelennek a döglegyek is." - Akkor gyakrabban kellene fürödnöd! És nem halottnak tettetned magad :D Vagy te is többnapos dögökkel táplálkozol, mint a keselyűk? Az ízlik neked is? Xd

"A macska pedig nem nagyon kérdezősködött, csak hozzálátott, amíg meg nem tanítottam neki, hogy hol van a helye." - Ez a te hibád volt. A következő macskát még beszélni is megtaníthatod, csak a fejét ki kell cserélni egy papagájéval.

(Egyébként néhány éve vagy dokumentumfilmben szerepelt vagy olvastam, hogy 2 eltérő állatnak levágták a fejét és kicserélték. Legalább az egyik élt utána tovább (a másik állat fejével). Nem tudom, hogy mennyi a valóság alapja, de érdekes. A papagáj-macska szerintem már felülhaladná a biológiai törvényeket (vagy legalábbis nagyon nehéz elképzelni), de viccnek jó.)

Azt megtapasztaltam, hogy az újszülött kiscicák eszik az ember ujjait.

2023. aug. 27. 16:31
 7/22 anonim ***** válasza:
Igazából nem csak ilyen drasztikus módon lehet kísérletezni, meg lehet próbálni genetikai úton is. Így lett például pókmalacom. Amúgy heti 1x nem elég fürdeni, persze azt is a Dunában?xd
2023. aug. 27. 16:46
 8/22 A kérdező kommentje:

genetikai úton - Ehhez nem nagyon tudok hozzászólni, nincsenek ismereteim ezen a téren.

Pókmalacot úgy is lehet készíteni, hogy egy malacperselyre ráteszel a gumipókot. Na jó...műanyag pókot (ami gumiból készült). [link] - Ebből egy pókhadsereget is lehetne készíteni :D

Télen elég. Na akkor menjél bele! :) Csak vegyél előtte boxolóknak való fogvédőt, hogy a hidegtől vacogva ki ne üsse egyik fogad a másikat.

2023. aug. 27. 17:01
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Áhh, megfagyni nem fogok. Akkor inkább kitenyésztem a pókmalac 2.0-át, gumipók nélkül, ami barátságos az emberszerű képződményekkel, ezáltal melegít. Lehet ez ügyben szólnom kell majd Pókembernek.
2023. aug. 27. 17:24
 10/22 A kérdező kommentje:
:D
2023. aug. 27. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!