A pók a sarokban.
Rámászott a karomra,és megharapott!
Megakart enni!
De nem hagytam neki,leütöttem,mint a taxiórát.
Azóta nem akar megenni engem.
Ha sarokba szorítasz egy állatot, ne is csodálkozz, hogy meg akar enni!
Na! Akkor már a territóriuma is a tied! (Csak kutasd fel, hogy nem hagyott-e utódokat, különben megismétlődhet az eset!)
Macska - Akkor lakj kínai étterem közelében. Úgy hallottam, hogy ott nem igen látni kóborló macskákat. A hús beszerzésének a költségét megtakarítják...eszesek, élnek a lehetőséggel.
A légy hogyan próbált megenni?
Rémálombeli és kitalált állatokat (szörnyeket) nem fogadok el.
"a dögszagra megjelennek a döglegyek is." - Akkor gyakrabban kellene fürödnöd! És nem halottnak tettetned magad :D Vagy te is többnapos dögökkel táplálkozol, mint a keselyűk? Az ízlik neked is? Xd
"A macska pedig nem nagyon kérdezősködött, csak hozzálátott, amíg meg nem tanítottam neki, hogy hol van a helye." - Ez a te hibád volt. A következő macskát még beszélni is megtaníthatod, csak a fejét ki kell cserélni egy papagájéval.
(Egyébként néhány éve vagy dokumentumfilmben szerepelt vagy olvastam, hogy 2 eltérő állatnak levágták a fejét és kicserélték. Legalább az egyik élt utána tovább (a másik állat fejével). Nem tudom, hogy mennyi a valóság alapja, de érdekes. A papagáj-macska szerintem már felülhaladná a biológiai törvényeket (vagy legalábbis nagyon nehéz elképzelni), de viccnek jó.)
Azt megtapasztaltam, hogy az újszülött kiscicák eszik az ember ujjait.
genetikai úton - Ehhez nem nagyon tudok hozzászólni, nincsenek ismereteim ezen a téren.
Pókmalacot úgy is lehet készíteni, hogy egy malacperselyre ráteszel a gumipókot. Na jó...műanyag pókot (ami gumiból készült). [link] - Ebből egy pókhadsereget is lehetne készíteni :D
Télen elég. Na akkor menjél bele! :) Csak vegyél előtte boxolóknak való fogvédőt, hogy a hidegtől vacogva ki ne üsse egyik fogad a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!