Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mibe fektessem a 8240 forintomat?

Mibe fektessem a 8240 forintomat?

Figyelt kérdés
2023. jún. 19. 16:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Fektesd egy kényelmesen megvetett ágyba. Tegyél a 8240 forintod mellé egy rúd aranyat is, hátha fialni fog a pénzed másnap reggelre az együtt hálás után, ha hálás lesz a fekhelyért. Ha az aranyrúd elég hosszú és vastag, akkor termékeny hozamra számíthatsz, kilenc hónap múlva már olyan gazdag lehetsz, mint Bea asszony gulyáslevese. Ha elérted a levesnek az anyagi szintjét, szűrd le belőle a konzekvenciát, hogy ne legyen túl sűrű, de ne is híguljon fel túlzottan a pénzpiac, mert az nem tesz jót az egész shake-nek.
2023. jún. 20. 09:24
 12/20 A kérdező kommentje:
Ebből csak a gulyáslevest értettem, viszont azt meg szeretem, így adtam zöld pipát!
2023. jún. 20. 10:47
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Igazán sajnálom, hogy kis magyar társadalmunkban a vagyonkezelés ilyen érthetetlenül hangzik :(

A zöld pipát nagyon köszönöm! :D Odateszem a piros kalapom mellé, és megtartom szép emlékül, kellemes nyáresti délutánokon zöldet pipálok majd a zöld pipámból a zöldben ha pipa vagyok.

2023. jún. 20. 11:59
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél rajta befektetési pirosaranyat. Azért is jó, mert ha meguntad a befektetősdit, akkor meg is eheted.
2023. jún. 20. 23:12
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem mért szavazták le a koporsót???Halott mindég lesz, így a kopordó is mindég fog kelleni.Ez most nem humor volt...Koporsóra mindég lesz szükség.Ilyen az élet gyerekek.
2023. jún. 21. 05:31
 16/20 A kérdező kommentje:
"mindég" emberünk kinyírta a bulit...
2023. jún. 21. 08:10
 17/20 anonim ***** válasza:

Ki bizony... Házalni akart a koporsóival, most meg mind ég. Ezért kell óvatosnak lenni a fával, könnyen meggyullad és jól ég, így a pénzed is elfüstöli ha beruházol rá.

Legközelebb márványemlékműveket kell ajánlania ha temetkezéssel akar pénzt keresni, de ez szerintem egy halott ágazat a pénzpiacon, az ebbe való befektetés is annyit ér mint halottnak a csók.

2023. jún. 21. 08:28
 18/20 A kérdező kommentje:
Nagy szavaid nemzetek követik majd!
2023. jún. 21. 10:47
 19/20 anonim ***** válasza:

Akkor Árpád hős magzatjai felvirágozának.

A virágokat pedig értékesíteni tudjuk majd. Akár kertészetet is üzemeltethetnénk.

2023. jún. 21. 13:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Kerti traktorbútort most sokan fognak igényelni.Legalább is a Rambó ezt mondta a legujjabb filmjébe.
2023. jún. 21. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!