Mibe fektessem a 8240 forintomat?
Fektesd egy kényelmesen megvetett ágyba. Tegyél a 8240 forintod mellé egy rúd aranyat is, hátha fialni fog a pénzed másnap reggelre az együtt hálás után, ha hálás lesz a fekhelyért. Ha az aranyrúd elég hosszú és vastag, akkor termékeny hozamra számíthatsz, kilenc hónap múlva már olyan gazdag lehetsz, mint Bea asszony gulyáslevese. Ha elérted a levesnek az anyagi szintjét, szűrd le belőle a konzekvenciát, hogy ne legyen túl sűrű, de ne is híguljon fel túlzottan a pénzpiac, mert az nem tesz jót az egész shake-nek.
2023. jún. 20. 09:24
12/20 A kérdező kommentje:
Ebből csak a gulyáslevest értettem, viszont azt meg szeretem, így adtam zöld pipát!
Igazán sajnálom, hogy kis magyar társadalmunkban a vagyonkezelés ilyen érthetetlenül hangzik :(
A zöld pipát nagyon köszönöm! :D Odateszem a piros kalapom mellé, és megtartom szép emlékül, kellemes nyáresti délutánokon zöldet pipálok majd a zöld pipámból a zöldben ha pipa vagyok.
2023. jún. 20. 11:59
Vegyél rajta befektetési pirosaranyat. Azért is jó, mert ha meguntad a befektetősdit, akkor meg is eheted.
2023. jún. 20. 23:12
Nem értem mért szavazták le a koporsót???Halott mindég lesz, így a kopordó is mindég fog kelleni.Ez most nem humor volt...Koporsóra mindég lesz szükség.Ilyen az élet gyerekek.
2023. jún. 21. 05:31
16/20 A kérdező kommentje:
"mindég" emberünk kinyírta a bulit...
Ki bizony... Házalni akart a koporsóival, most meg mind ég. Ezért kell óvatosnak lenni a fával, könnyen meggyullad és jól ég, így a pénzed is elfüstöli ha beruházol rá.
Legközelebb márványemlékműveket kell ajánlania ha temetkezéssel akar pénzt keresni, de ez szerintem egy halott ágazat a pénzpiacon, az ebbe való befektetés is annyit ér mint halottnak a csók.
2023. jún. 21. 08:28
18/20 A kérdező kommentje:
Nagy szavaid nemzetek követik majd!
Akkor Árpád hős magzatjai felvirágozának.
A virágokat pedig értékesíteni tudjuk majd. Akár kertészetet is üzemeltethetnénk.
2023. jún. 21. 13:08
Kerti traktorbútort most sokan fognak igényelni.Legalább is a Rambó ezt mondta a legujjabb filmjébe.
2023. jún. 21. 16:03
Kapcsolódó kérdések: