Tegnap láttam egy punk hajú üvöltő sampont. Mit tegyek?! (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tegnap láttam egy punk hajú üvöltő sampont ahogy épp rántott hegedűt süt, aztán rám üvöltött, megijedtem ezért kimentem a kertbe és ott láttam egy visító hajszárítót. Nagyon félek! Már tegnap óta itt sírok a szobámban és félek kijönni! Pedig szívesen megettem volna azt a rántott hegedűt! Mit tegyek?! Help!2023. máj. 15. 15:53
52/60 A kérdező kommentje:
Van, de csak kevés sampont használok. Alig merem kinyitotni mert félek hogy megharap.
2023. máj. 16. 22:17
53/60 A kérdező kommentje:
Még nem győztünk. Ugyanis maradtak még hajszárítók a Földön. Egy madár elcsicseregte egy magasrangú sikító hajszárítónak hogy kifogyott a sampon, ezért most a hajszárítók bosszúra készülnek. Már írok egy könyvet a hajszárítók felemelkedéséről, de ezek szerint majd a hajszárítók bosszújáról is írnom kell egy könyvet. Készülnek valamire:(
2023. máj. 17. 21:48
54/60 A kérdező kommentje:
Ja, és kihagytam azt is hogy mivel az a hajszárító megtudta hogy kifogyott a sampon, ezért elküldte az ő felebarátját, egy fél hajszárítót a Tescoba szalámiért, de nem hozott, csak sajtot, és ez indította el a lavinát.
2023. máj. 17. 21:54
55/60 anonim válasza:
Mondjuk ennek örülj, rohadt drága a sajt.
56/60 A kérdező kommentje:
És egy hajszárító mért vesz sajtot?
2023. máj. 17. 22:25
57/60 anonim válasza:
Gondolom pont azért, amiért szalámit vett volna.
58/60 A kérdező kommentje:
Igazad van, tényleg!:D Én amúgy már felkészültem a támadásukra. Már láttam közülük újakat is. Többek között a néma tévét, a tüsszögő villanykörtét, a szigorú hajcsár porszívót, a félelmetes kisugárzású mosógépet, és a dühös papucsot. Ha támadnak majd értesítelek.
2023. máj. 17. 22:51
59/60 anonim válasza:
Feltétlenül.
Amúgy pl a nyomtatók elég durva empaták, messziről ksizagolják, ha félsz vagy sietned kellene.
60/60 A kérdező kommentje:
Rájuk is figyelni fogok. Meg a vasalókra is, elvileg gondolatolvasók.
2023. máj. 18. 06:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!