Tegnap láttam egy punk hajú üvöltő sampont. Mit tegyek?! (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tegnap láttam egy punk hajú üvöltő sampont ahogy épp rántott hegedűt süt, aztán rám üvöltött, megijedtem ezért kimentem a kertbe és ott láttam egy visító hajszárítót. Nagyon félek! Már tegnap óta itt sírok a szobámban és félek kijönni! Pedig szívesen megettem volna azt a rántott hegedűt! Mit tegyek?! Help!2023. máj. 15. 15:53
31/60 A kérdező kommentje:
Az a tervem hogy a reptoidoktól elkobzott sugárhajtású herekopterrel az elvtársakkal ki iktatjuk őket szilvásbuktával. Attól már biztosan elpusztulnak. A halálos szúrófegyverről, azaz a túrórudiról nem is beszélve. Azt is bevetjük.
2023. máj. 15. 20:45
32/60 anonim válasza:
Pfuf, hát mondjuk engem tuti kivégeznél vele. Mint írtam, gluténérzékeny vagyok. De a tejfehérjére is érzékeny vagyok, szóval ez így ebben a formában engem jó pár napra kiiktatna:D
Gondolod, hogy a hajszárítók is gluténérzékenyek?
33/60 A kérdező kommentje:
Igen. 100%-ban biztos vagyok benne hogy a hajszárítók is glutén érzékenyek, továbbá laktóz érzékenyek is. Már holnap indulunk a holdra kiiktatni őket. Drukkolj!
2023. máj. 15. 21:16
34/60 anonim válasza:
Kikkel mész, kikből áll a caspat?
35/60 A kérdező kommentje:
Régi orosz elvtársakból: Dmitrij, Nyikolaj, Szergej, Zinovjev, Vitalij, Komarov és Sztálin elvtárs
2023. máj. 15. 21:29
36/60 anonim válasza:
Piha, illusztris társaság. De azért egy kisbolygóra való üvöltő hajszárító, meg kitudja még milyen borzalmak vannak ott, lehet több különleges képességgel bíró egyént kéne vinned.
Pl vihetnéd anyósodat. Ledobod, otthagyod. Mindneki jól jár:D
(Istenem, lehet kezdeni kéne valamit az életünkkel...:S:D)
37/60 A kérdező kommentje:
Kösz hogy szóltál! Még vissza tudtunk fordulni az anyósomért, és őt is bevetjük.
2023. máj. 15. 22:30
38/60 anonim válasza:
Vigyázz, légüres térben nem terjed a rikácsolás, szóval addig dolgozzatok ki valamit. Mondjuk Sztálin úrról el tudom képzelni, hogy van olyan tehetséges terraformáló, hogy légkört rittyentsen gyorsan a Holdnak.
39/60 A kérdező kommentje:
Sztálin megivott 4 üveg vodkát és légkört rittyentett.
2023. máj. 16. 08:23
40/60 A kérdező kommentje:
Végül kiirtottuk őket, a holdra ledobtuk az anyóst és hatalmas pusztítást végzett, egy hajszárító se maradt. A végén már több ezren voltak. Ezek után hazamentem és ettem egy ketchupos radiátort, desszertnek pedig csokival bevont szobabiciklit. Nyamm nyamm
2023. máj. 16. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!