Tegnap láttam egy punk hajú üvöltő sampont. Mit tegyek?! (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tegnap láttam egy punk hajú üvöltő sampont ahogy épp rántott hegedűt süt, aztán rám üvöltött, megijedtem ezért kimentem a kertbe és ott láttam egy visító hajszárítót. Nagyon félek! Már tegnap óta itt sírok a szobámban és félek kijönni! Pedig szívesen megettem volna azt a rántott hegedűt! Mit tegyek?! Help!2023. máj. 15. 15:53
42/60 A kérdező kommentje:
Utána ettem csokis mustáros tejfölös gulyás levest. Csak azt a kést nem találom amivel ettem :D
2023. máj. 16. 15:02
44/60 A kérdező kommentje:
A kések közt volt. Ott én nem néztem csak a kanalaknál és a villáknál. Plusz a fogkeféknél.
2023. máj. 16. 15:48
45/60 anonim válasza:
Ezek után még tartasz otthon fogkefét?
46/60 A kérdező kommentje:
Tényleg! Az agresszív fogkefére emlékszem. Borzalmas volt a találkozásunk. Most kidobom az összes fogkefét. Kösz hogy szóltál. :D
2023. máj. 16. 19:35
47/60 anonim válasza:
Azért egy néhányat tarts meg. Hosszú távon hasznos. Csak törd b eőket:D
48/60 A kérdező kommentje:
Megtartok néhányat de elkerítem őket nehogy bántsanak, vagy felfaljanak éjjel.
2023. máj. 16. 19:57
49/60 anonim válasza:
Jaja, kerítsd el őket villanypásztorral. Néha dobj nekik jóféle takarmányt is.
50/60 A kérdező kommentje:
Meglesz, és mostmár sampon fóbiám is lett, szóval kidobok pár sampont, mert ha túl sok van, félek hogy együtt megfőznek és felfalnak. Hajszárítot meg nem tartok, irtózom tőle.
2023. máj. 16. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!