Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tegnap láttam egy punk hajú...

Tegnap láttam egy punk hajú üvöltő sampont. Mit tegyek?! (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tegnap láttam egy punk hajú üvöltő sampont ahogy épp rántott hegedűt süt, aztán rám üvöltött, megijedtem ezért kimentem a kertbe és ott láttam egy visító hajszárítót. Nagyon félek! Már tegnap óta itt sírok a szobámban és félek kijönni! Pedig szívesen megettem volna azt a rántott hegedűt! Mit tegyek?! Help!

2023. máj. 15. 15:53
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
57%

Akkor csak meg kell várni míg alrébb ólálkodik.

Esetleg elvonhatnád a figyelmét valamivel, hogy másfelé szaglásszon.

2023. máj. 15. 17:03
 12/60 A kérdező kommentje:
Egy darabig elvontam a figyelmét, bekapcsoltam neki a Mr. Beant, aztán gyorsan rohantam is ki és rázártam az ajtót. Most itt vagyok kint. Talán nem jut ki. Mondjuk jó lett volna becsukni az ablakokat.
2023. máj. 15. 17:09
 13/60 anonim ***** válasza:
57%

Hát mondjuk jobban jártál volna ha ő jön ki és te vagy bent, nem?

A plüssmacit és a törülközőt remélem azért magaddal vitted. Az álcázás és a mentális védelem fontos, pláne az utcán.

De amúgy ha már kint vagy, menj el a boltba, vegyél egy hajszárítót, azzal simán i tudod csalogatni és jó darabig le is foglalod vele.

2023. máj. 15. 17:12
 14/60 A kérdező kommentje:
Jó ötlet! Már úton vagyok a boltba, és vezsek nutellát is. Csak azzal a samponnal nem fussak össze.
2023. máj. 15. 17:15
 15/60 anonim ***** válasza:
57%
Vegyél szárazsampont. Ha lehet, valami k-poposat. Az a punk sampont végtelen ideig le tudja foglalni.
2023. máj. 15. 17:20
 16/60 A kérdező kommentje:
Baj történt! Közben üldözőbe vett a punk sampon és az agresszív fogkefe, órákig üldöztek engem (mondjuk csak 5 percig) de végül leráztam őket. Mindent megvettem csak a nutellát nem. Gondoltam lopok a szomszéd Gizi nénitől.
2023. máj. 15. 17:25
 17/60 anonim ***** válasza:
57%

Gizihez ne menj, ott még hörgő sodrófa is van, abban biztos vagyok, hogy azt látni sem akarod.

Veszélyes életet élesz, mindenhol ellenségek vannak!

2023. máj. 15. 17:36
 18/60 A kérdező kommentje:
Igazad volt, Gizi néni kikergetett a seprűjével meg a sodrófával. A hajszárító meg lefoglalta a házat és saját hadsereget toboroz.
2023. máj. 15. 17:41
 19/60 anonim ***** válasza:
57%

Közben eszembe jutott, hogy lehet mégsem jó ötlet hajszárítót adni a hajszárítónak... nem csak toborozni fog, de szaporodni is...

Egyrészt, a kefélő hajszárítók hangja elég kellemetlen. Nagyjából ilyen:

[link]

Másrészt meg hát többen lesznek, soha a büdös életen nem tudod visszafoglalni az otthonodat.

Esetleg Gizi nénit becsalogathatnád a házadba és elintézik egymást odabent, neked csak takarítani kell majd.

2023. máj. 15. 17:53
 20/60 A kérdező kommentje:
Gizi nénit becsalogattam a házamba, kötöttem neki egy szőnyeget, büszke volt rám ezért bement és elintézte az egyik hajszárítót. De mivel már egyre többen vannak összesen kb 8-an, ezért nem tudott elbánni velük. Arra gondoltam talán ha áthívom az anyósomat ő majd megfélemlíti őket.
2023. máj. 15. 18:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!